in ,

Ablakmosás

Novák Katalin hatalmas bűnt követett el

A politika sok esetben egy feneketlen, mély kút, vagyis inkább pöcegödör. Pöcegödörré pedig épp a politikusok teszik. Kell a lájk, kell a népszerűség, kell a sok megosztás, hogy minél több követője legyen a politikusnak, ami alapjában véve nem probléma.

A probléma akkor van, amikor egyre nagyobb hülyeségekkel, gyalázkodásokkal, hazudozásokkal, vádaskodásokkal, a karácsonyt sem kímélve hőbörögnek politikusaink.

Az ellenzék, a baloldal, ha úgy tetszik a libernyákok, a sivalkodásban kiemelkednek. Semmit sem tettek le az asztalra az elmúlt 10 évben! Lehettek volna jó törvényjavaslataik, de nem lettek, nem tudunk róla. Csak annyit látunk, hogy gyalázkodnak, hazudoznak, fenyegetőznek, sivalkodnak, a parlamentben pedig ordibálnak.

Egyik negatív szereplője a közéletnek Szabó Tímea, aki egyben a legundorítóbb, és leggusztustalanabb stílusban nyilvánul meg a parlamentben és a Facebook oldalán egyaránt.

Szabó Tímea alacsony. Nagyon alacsony. Talán ebből fakad a nagy hangja, folyamatos kisebbségi érzése, és gátlástalan hazudozása. Szabó Tímea a nők szégyene. A parlament szégyene, és a politikusok szégyene is egyben. Mi nem tartjuk őt nőnek, mert egy normális nő nem viselkedik így. Ő igen.

Szabó Tímea lelke ronda, ezért ő kívülről is ronda.

Az agyhalál akkor következik be, amikor a fóbiától nem látja az ember már a valóságot, és abba is beleköt valaki, hogy egy kormánypárti politikus ablakot mos. Igen, Szabó Tímea legnagyobb baja, hogy Novák Katalin ablakot mos. Nem a DK-s áramlopás, nem a Jobbik és Baranyi Krisztina antiszemitizmusa, nem a cigicsempész MSZP-s zavarja őt, hanem Novák Katalin ablakmosása.

Agyhalál a köbön.

Ha nyitva lenne az OPNI, akkor a Szabó Tímea félékkel azt kellene csinálni, hogy egy szép, tágas hangszigetelt szobába bezárni, rágombolni a muszájdzsekit, és ott addig képzeli magát politikusnak, ameddig csak akarja. 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Weber Frédi tovább sikoltozik: Orbán Viktor politikája a téves út

Bravó, DK! Hatszorosára emeli az újbudaiak parkolási díjait a DK-s polgármester