in ,

A zsíroshajú Nagy József újra a Hír Tv képernyőjén! Kinek hiányzott?

Nekünk nem

Kezdtünk fellélegezni, hogy a kretén liberálisok többségét végre száműzték a Hír Tv képernyőjéről. Egyébként a szerepeltetésük teljesen kontraproduktív, de úgy látszik hiába járatjuk a szánkat. Feltehetőleg a műsorok nézettségében is érzékelhető, hogy a Pulai meg a Závecz-félékre, meg a Szakonyikra, meg pláne a Nagy Józsefekre NEM vagyunk kíváncsiak!

Ők sem hívnak meg minket hozzájuk! Mi miért adunk ezeknek teret? Ez a fajta ostoba viselkedés kb. azzal egyenlő, amikor kitömjük évente milliárdokkal azokat a libsiket a kultúrában, akik aztán itthon és külföldön habzó szájjal nácizzák azt a kormányt, amelyiktől kapták a súlyos pénzeket. Lásd Fischer Iván és a fesztiválzenekar. De erre az ostoba viselkedésre ezer példa van, mely viselkedést Szakács Árpád már számos cikkében megírta.

A legújabb, hogy a járvány után újra megjelent a képernyőn a 24.hu kreténje, maga a zsíros hajú Nagy József. De minek?  Még mindig eljátsszuk azt a marhaságot itt a nemzeti oldalon, hogy majd ettől több libsi néz minket, és szimpatikus lesz neki a jobboldal…dehogy lesz! Inkább csak a jobboldalt idegesítjük fel, hogy futtatjuk ezeket a kreténeket.

Kinek hiányzott Nagy József? Hm?

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Döbbenet! Karácsony Gergely nyíltan támogat egy amerikai terrorista mozgalmat!

Fájdalmasan szép gondolatokkal búcsúzott Bayer Zsolt Benedek Tibortól és Kárpáti Györgytől