in ,

A valódi Jobbikosok csak a Fideszre szavazhatnak

Egyik szörnyűséges, Jobbikkal kapcsolatos ügy a másik után kerül az újságok címlapjára

 

Egyik szörnyűséges, Jobbikkal kapcsolatos ügy a másik után kerül az újságok címlapjára megerősítve mindazt, amit a valódi jobbikosok gondolnak: a Vona-féle pártra, annak képviselőire már nem szabad szavazni. Ezen a választáson a Fideszre kell voksolniuk. Arra a pártra és jelöltjeire, amelynek szemlélete a legközelebb áll a magyar gondolkodású, valódi jobbikosokéhoz.

Azért, hogy ezek a szavak ne lógjanak a levegőben, idehozok szemelvényeket Nagy Ervinnek, a Jobbik egyik alapítójának nyílt leveléből. Megkönnyíti számotokra a döntést április 8-án

„Tudom, vannak még köztetek tisztességes magyar, nemzeti érzelmű emberek. Látom, hogy kettészakadt a párt, és titeket is elbizonytalanít az, amit Vona Gábor és a párt vezetői tesznek. Fájdalmas, keserves és gyötrelmes álmatlan éjszakákon vagytok túl. Kimondom hát, helyettetek is, amit már ti is éreztek lelketek mélyén: Vona Gábor és szűk köre elárulta a nemzeti radikalizmust, elárulta a magyarságot és elárult titeket, valódi jobbikosokat is, akik oly sokszor kinn voltatok a barikádokon.

Vona sosem volt igazán közületek való. Gyenge jellemű útkereső ember volt ő mindig is, aki mindenhol próbálkozott, mielőtt a Jobbik élére került. Mindig csak a saját anyagi és hatalmi érdekeit leste, a kis talpnyalóival (akik még annyira sem voltak elvhű nemzeti radikálisok, mint Vona) körülbástyázva és megvédve magát.

Kedves valódi jobbikosok!

Hiszem, hogy van igény egy valódi nemzeti radikális pártra. Egy olyan pártra, amely, ha kell, támogatja a mostani kormánypártot a nemzeti önrendelkezésért vívott küzdelmében, de ha kell, akkor lelkiismerete is tud lenni a Fidesznek. De nem úgy, hogy Gyurcsánnyal, Szél Bernadett-tel, Karácsony Gergellyel, Heller Ágnessel és Simicskával együtt kígyót-békát kiabál rá.

Ez a hajó már rég elment. Azokon a romokon pedig, ahol Heller Ágnes ül majd tort, vagy Szél Bernadett táncol, nem lehet a Jobbikot újraépíteni. Ahol megvásárolják a kisgazdákat, ahol Vona Gábor a Spinoza klubban dörgölőzik és kéri a budapesti belvárosi zsidó értelmiség támogatását, és ahol Simicska bosszúja hat át minden parancsot, már nem lehet semmiféle tisztességes, nemzeti közösséget létrehozni Jobbik néven. Ennek vége van.

Ott viszont, ahol megbukik és elnyeri méltó büntetését az identitászavaros, a kereszténységtől az iszlámig, majd a Spinoza klubig minden (szellemi) helyet és templomot bejáró Vona Gábor és köre, lehet esély arra, hogy egy új közösség felépüljön. Vona Gábor és az elvtelen politikai kalandorok, a múltotokat megtagadó, minden régi sikereteket szembeköpő Mirkóczki Ádám és társai nélkül van esély. Mert abban egyetértek veletek, hogy létezik igény, és még ott szívetekben a remény és lelketekben hit, hogy lesz egy új nemzeti radikális párt; azon viszont nektek kell elgondolkodnotok, hogy mikor és kivel építitek fel majd ezt fel. Egy biztos azonban, Vona Gáborral nem fog már menni.”

Ugye, tanulságos részletek. Bármiféle kommentár felesleges lenne. (A teljes levél ITT olvasható el.)

(forrás: Horváth K. József, leander.blogstar.hu)

Az ellenzék valódi arca

A csicska Kész Zoltán közpénzből akart kampányoltatni a Veszprém-környéki önkormányzatoknál