in ,

A Vadhajtások szerint Jakab egy f****pó provokátor – Nem fogunk vitatkozni velük – Videó

A Jobbik-elnök saját Facebook-oldalán azzal dicsekedett, hogyan dobott többször is egy sálat az államtitkár nyakába a parlament hétfői ülésén.

Lapunk is beszámolt a parlament hétfői ülésnapjáról, ahol kemény szócsatákra került sor Orbán Viktor és az őt kérdező ellenzéki politikusok között.

A Jobbik-elnök Jakab Péter ismét botrányt okozott: felszólalásában börtönválogatottról beszélt, és megkérdezte a kormányfőt arról, hogy minek nevezheti. Válaszában Orbán Gyurcsány bohócának aposztrofálta az ellenzéki politikust, aki egy magyar színekben pompázó, piros-fehér-zöld szurkolói sálat mutatott fel, „Fizessenek meg a tolvajok” felirattal. Erre vonta meg tőle  a szót a levezető elnök, Latorcai János.

Kedd reggel Jakab a Facebookon közzétett videójában megmutatta, mi következett ezután.

Miután itt az ülésvezető elnök elvette Jakab Pétertől a szót, azt már csak a mikrofonon kívül lehetett hallani, ahogy Jakab Péter az előtte ülő fideszes Tállai András nyakába dobja a sálat azzal, hogy ő is tagja lesz a börtönválogatottnak. A Pénzügyminisztérium államtitkára ezután visszadobja azt Jakab Péternek, aki azonban újból a kormánypárti politikus nyakába teszi, „Jól van, Bandi bá” felkiáltással.Tállai András végül inkább feláll a helyéről és elsétál.

„Te leszel a kapus?” – kérdezte zárásként Jakab a távolodó Tállaitól.

– olvasható a vadhajtasok.hu -n, az alábbi videó társaságában:

🗣 Mi történt azután, hogy ismét lekapcsolták a mikrofonom? Tállai András, miután eldobta a nemzeti színű sálat, futásnak…

Közzétette: Jakab Péter – 2021. május 31., hétfő

 

Add tovább!

Keménymag: Jakab csörgősipkája is előkerült a Hír Tv stúdiójában – Videó

Agyhalál – Volt annyi birka magyar, hogy 5 nap alatt 5 millió forintot gyűjtöttek a havi 6 milliót kereső Jakabnak!