in ,

A takarítónőfejű Vadai Ágnes elvtársnő megint aktivizálta magát – De minek?

Most Navracsicsnak firkál nyílt leveleket

Gyurcsány első számú pincsije újra a színen.

A gyűlölettől eltorzult fejű, kommunista képviselőnő újra okoskodni kezdett az interneten. Úgy látszik új laptopot vett, a régi tönkremehetett, azért volt ennyire csendben. Közmédia témában firkál most nyílt leveleket Navracsics Tibornak. Őszintén szólva nem értjük, Navracsicsnak mi köze a közmédiához??? A tartalom lényegtelen, a lényeg az, hogy Vadai újra aktivizálta magát, mindannyiunk bánatára.

Nyílt levelében Vadai elvtársnő említi még a 600 ezer előválasztót, de ezt sem értjük miért. Ez valamire bizonyíték lenne, kedves Vadai elvtársnő? Mégis mire? Sosem láttuk őket, lehet nincsenek is! Ha valódi lenne az a 600 ezer ember, akkor esetleg kimehetett volna október 23-án az utcára, hogy tapsoljon a Maki Majomnak. De nem ment ki, nem tapsolt. Ott voltak kb. 950-en. Tehát ebből az következik, hogy ez a 600 ezer előválasztó kamu, nem létező szavazó. Ha csak a 10%-a elment volna a gyűlésre, ott lettek volna 60 ezren.

Valamint Vadai elvtárs nyílt levelét sem értjük, ezért az sem érdekes, hogy minek kapcsán firkál nyílt levelet Navracsics Tibornak. Itt a probléma az, hogy Vadai elvtársnő megint aktivizálta magát.

Minket ez zavar.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Brutális balliberális cenzúra Tapolcán! Bevallottan a témája miatt nem vetítik a Gyurcsány-filmet Tapolcán, hiába van rá kereslet

Kamu Geri már mutogat visszafele: Kamu Geriék el akarják adni a városházát, erre a főpolgármester válasza: „TARLÓS!”