in , ,

A szófiai születésű bolgár nő tovább fenyegetőzik – Nem kap pénzt Magyarország

És ő ettől boldog

A bolgár nő most boldog. Rettenetesen boldog. Természetesen örül, hiszen egy bolgár nem szereti a magyarokat, ő akkor boldog, ha a magyarokat meg lehet szívatni.

Klárika, értsd már meg, nem az Orbán kormányt külditek padlóra, hanem azokat a magyarokat, akik miattatok, és a hazugságaitok miatt majd nem kapják meg az EU-s forrásokat. Azokat a pénzeket, amik JÁRNAK Magyarországnak. Ez nem könyöradomány, hanem a jogos jussunk, de ti ezt most elveszitek a magyaroktól.

Mindezt azért csináljátok, hogy a kormány bukjon meg, a magyarok legyenek mérgesek a forráselvonások miatt, és szavazzanak az Orbán kormány ellen. Ti csak a hatalomra tudtok gondolni. Bármi áron. Aljasok vagytok. Gazemberek vagytok.

Sebaj. Orbán Viktor megoldja. Addig fizeti az EU-s pénzeket saját büdzséből, és később a pénzek úgyis megérkeznek, csak ideiglenesen tudják a forrásokat visszatartani, hiszen a pénzek járnak nekünk.

Klárika, Te pedig az aljas bolgár sleppeddel együtt mész a levesbe jövőre. Dühösek vagyunk, nagyon dühösek. Le lesztek szavazva jövőre! Nagyon!

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Mindenki rajta röhög – És akkor Jakab bohóc beesett a pad alá – Videó

Hoppá! Tiborcz István fizette ki a koronavírusban elhunyt mentős családjának adósságát