in , ,

A szavak ereje – Mondjuk ki bátran: Magyarország jogállam

Alapvető gondolatok

Egyértelmű mondatok következnek, de le kell írnunk, mert ma már szinte semmi sem egyértelmű, ezért “egyértelműsíteni” kell.

Tehát. Magyarországon demokrácia van. Magyarország államformája köztársaság. Orbán Viktort törvényesen választották meg 2022 április 3-án. A bíróság a kormánytól független, egy részük pedig balliberális érdekek mentén hoz politikai döntéseket. Magyarország jogállam. Magyarországon bárki szidhatja a kormányt, semmi baja nem esik, nem rúgják ki, nem viszi el fekete autó. Tanárokat vagy bárkit a munkahelyéről akkor rúgnak ki, ha pl. nem jár  be dolgozni és nem igazolja magát, miért nem foglalkozik gyermekeinkkel, miért nem tanítják őket. Ez így normális. A törvények mindenkire vonatkoznak, mindenkinek be kell tartania.

A magyar kormány nem oroszpárti. A magyar kormány nem ukránpárti. A magyar kormány békepárti.

Nincs államcsőd. A magyar gazdaság jól működik a válság ellenére is.

Lesz benzin, van benzin.

 

Ennyi.

 

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Fürjes Balázs: Breaking news! Karácsony Gergely tényleg meghátrál, és feladja a dugódíj tervét?

Nagyon ciki a DK tévé, már mindenki röhög – Dopeman: ez bántóan a nyolcvanas évek legkínosabb pillanatait idézi