in , ,

A SOROS POLIP – Hidvéghi: polipszerűen behálózta Brüsszelt Soros hálózata

Eddig is egyértelmű jelei voltak annak, hogy Brüsszel a Soros-hálózat fogságában van, azonban a nyilvánosságra hozott – a DC Leaks orosz hackercsoport által kiszivárogtatott – dokumentumok egyértelműen bizonyítják – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Eddig is egyértelmű jelei voltak annak, hogy Brüsszel a Soros-hálózat fogságában van, azonban a nyilvánosságra hozott – a DC Leaks orosz hackercsoport által kiszivárogtatott – dokumentumok egyértelműen bizonyítják – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján. 

Hidvéghi Balázs szerint a Soros-hálózat komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a jelenlegi, a bevándorlást ellenző kormány megbukjon. Mint mondta:  a PestiSrácok.hu, valamint az Origo közölt tényfeltáró írást a DC Leaks orosz hackercsoport által kiszivárogtatott dokumentumokból, amiben egyértelmű bizonyítékokat ad arról, hogyan szövi be a Soros-hálózat például az Európai Parlamentet. A kiszivárogtatott dokumentumok szerint George Soros alapítványai által az összes kontinensen aktív módon van jelen, és próbálja érvényre juttatni akaratát. Olyan intézményeknél fejt ki tevékenységet, mint például a Világbank, de jól látható, hogy az Európai Unió gazdasági, politikai folyamatát is torpedózza. Hidvéghi Balázs szerint az is tény – amit a dokumentumok között szintén olvasni lehet –, hogy az európai válság arra ad lehetőséget, hogy Soros nyitott társadalma megvalósulhasson.

Egészen elképesztő, hogy milyen eszközöket használnak annak érdekében, hogy a közvéleményt manipulálni tudják

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a portálunkon megjelent cikkre utalva. (Írásunkban az egyik jelentésből közöltünk részleteket arról, hogy még azt is meghatározták, milyen fotókat tegyenek közzé például terhes nőkről, hogy szánalmat keltsenek a bevándorlókkal kapcsolatban.) Hidvéghi hangsúlyozta:

Sorosék számára új lehetőség a migránsválság, ami által olyan ajtók nyílnak meg, amik eddig nem. Polipszerűen hálózza be az Európai Parlamentet is, mint az már ismert, mintegy 226 képviselő élvezi Soros támogatását. Így persze nem meglepő az a lejáratókampány, amit az elmúlt években Magyarország ellen indítottak.

Hozzátette: most már arra is van bizonyíték, hogy az uniós választásokat miként befolyásolták ezek a szervezetek, amelyek rendszeresen közbenjárnak Magyarország megbüntetéséért.

Soros György újfajta Európát akar kijelöltetni. Emlékezetes: 2014-ben konkrét lobbitevékenység indult Magyarország ellen. Látjuk, hogy mi történik az Európai Parlamentben, milyen eljárásokat indítanak hazánkkal szemben, valamint érzékeljük, hogy a durván migránspárti határozatok elfogadása sem a magyar érdekeket, hanem Soros tervének megvalósulását szolgálják

– fogalmazott Hidvéghi. A Fidesz kommunikációs igazgatója aláhúzta: a magyar kormány továbbra is kitart, és nem enged a brüsszeli nyomásnak, nem fogadja el a kötelező betelepítést. Hozzátette:

Közben azt is látjuk, hogy a brüsszeli politikában folytatják a támadást. 

Kérdésre válaszolva Hidvéghi Balázs elmondta: véleménye szerint az Európai Parlamentben jelenleg magyar baloldali képviselőként tevékenykedő politikusok minden bizonnyal szintén a Soros-tervet szolgálják, „csak meg kell nézni, eddig milyen javaslatokat támogattak és hogyan szavaztak”. A kommunikációs igazgató a HírTV kérdésére válaszolva kijelentette, a Fideszbe egészen biztosan nem szivárogtak be Soros-ügynökök.

PestiSrácok.hu

(Jurák Kata, pestisracok.hu)

Végleg bezárult az Aranycsapat könyve: elbúcsúztatták Tóth II Józsefet

Kötelező olvasmány Daniel Friberg baloldal legyőzéséről szóló kézikönyve