in ,

A Soros-hálózat most Jurák Katát akarja lejáratni – Jurák Kata: Feszegetik a pofonládát

Tulajdonképpen hálás is lehetnék a liberális gittegyletnek, amiért olyan remekül demonstrálják a róluk leírtakat, de néha azt érzem, hogy hála helyett más járna ezért nekik.

FESZEGETIK A POFONLÁDÁT

Tulajdonképpen hálás is lehetnék a liberális gittegyletnek, amiért olyan remekül demonstrálják a róluk leírtakat, de néha azt érzem, hogy hála helyett más járna ezért nekik. Mondjuk egy jó nagy nyakleves.

A tegnapi Magyar Időkben írtam arról, hogy milyen elképesztő nagyságú pénzügyi tuninggal készül lejáratni ellenségeit Soros György a médián keresztül, kiemelt figyelmet fordítva a Facebook és Google, valamint youtoube csatornákra, és lám, máris kaptam egy kis ízelítőt belőle.

Azt már megszoktuk, hogy álhíreket gyártanak rólunk, de ezt a fajta nívótlan lejáratást, amivel most sikerült előrukkolniuk, még a liberálisok kereszttüzében edzett újságírókat is meglepte. Egy kétgyermekes anyáról szexpláza néven közösségi oldalt indítani, a nevében viccelődni Jézussal, csak azért, mert egy vitaműsorban kellően lealázta az önmagát Sorosbérenc szabadkőművesnek nevező, Pride-propagáló üdvöskéjüket, tényleg túl megy azon a bizonyos határon.

Tudom, hogy számukra az etika és az erkölcs pontosan annyira idegen fogalom, mint a hit, a lojalitás vagy a hazaszeretet, de ez már hozzájuk sem méltó. Pikáns adalék, hogy a fotómat felhasználó page a liberális média oldalait kedveli, ezek között az Élet és Irodalom, a 168 Óra, a HírTv, a Hócipő és Papp Réka Kinga oldala is megtalálható.

A Facebook egyébként a felhasználói jelentések ellenére sem tartja ezt sértőnek, alapelveivel ellentétesnek, de nagyon sajnálják, hogy ezt én mégis úgy élem meg, viszont nem tesznek semmit. De az vajon miért jár akár több napos kitiltással, ha valaki jobboldali publicisták gondolatait osztja meg?

Nekünk persze tűrnünk kell ezt is, ahogyan tettük eddig is. Hallgattuk a sok idióta magyarázatot arról, miért jó a migráció, miért kell elfogadni, hogy nem csak férfiak és nők vannak, hanem olyanok is, akiknek fogalmuk sincs a nemi identitásukról, rezzenéstelen arccal tűrtük, hogy leköpnek, hogy füttyögnek a nemzeti ünnepünkön, vagy éppen tüntetésnek merik nevezni az oktogoni goa-partyzást.

Persze van háttérszél rendesen a vitorlájukban, egy jelentősebb Soros alapítványi pénzügyi tuning segítségével a social mediaban is már kettős mérce működik, csakúgy, mint a valóságban. Így még bátrabbak, a rendőrség pedig szinte tehetetlen, a Facebook ugyanis amerikai cég, ezáltal elég bonyodalmas nemzetközi jogi procedúrát követően ad ki információt felhasználóiról, kapcsolatot pedig csak űrlapokon keresztül lehet felvenni velük. Ezekre lassan reagálnak és értetlenkednek a felháborodásodon, hogy miért gond, ha valaki visszaél a képmásoddal, neveddel vagy ha téged lejárató, becsületsértő, rágalmazó tartalmat tesz közzé.

Ebben a „nagy diktatúrában”, amiben mindezt megtehetik, egyetlen dolgot azért mégiscsak megkérdeznék tőlük: mégis, mit képzeltek ti magatokról?

Mert van ám olyan, hogy „szent harag”, Jézus sem véletlenül verte ki a templomból azokat, akik megszentségtelenítették Isten házát. És most arra kérem őket, hogy véssék magukba, de jó mélyen, amit most olvasnak: bármit tehetnek ellenünk vagy velünk, mi nem adjuk fel.

Utolsó csepp vérünkig harcolni fogunk az olyan beteg társadalmi morál ellen, amit ők képviselnek, és akkor is kiállunk a hitünkért, nemzetünkért, hazánkért, családunkért, ha ez nekik nem tetszik.

(És minden ellenünk elkövetett bűnük ellenére imádkozni fogunk értük, mert láthatóan nagy szükségük van Istenre.)
(Jurák Kata, magyaridok.hu)

Lovas István – Nemzetközi bojkottfelhívás az osztrák kormány ellen

Bástya elvtárs