in ,

A Soros hálózat kimutatta foga fehérjét – Olyan cigány szavazókat vitt el Hódmezővásárhelyen szavazni, akik az életben nem szavaztak még

Ez várható április 8-án is

Most lebuktak.

Egy régi módszert használnak. Először is kezdjük el a STAND UP-os társasággal.
Politizáltak az elején? NEM! Miért nem? Mert feltűnő lett volna, és nem tudtak volna nagy tábort maguk köré gyűjteni. Évek alatt ezt megtették, és most már Bődöcs Tibike a legnagyobb Orbán-fóbiás  kis csicska gyerek. Most már megvan a támogatói bázis, a youtube feliratkozók, most már lehet a kormány ellen hangolni. Bődöcsék és az egész STAND UP bagázs, egytől egyig, teszi is!

Ez történt Hódmezővásárhelyen is.
A Rádió 1,  2 hete leadta a kis helyes cigánylány Dorina dalát, a bulizósat, ami látszólag teljesen ártatlan dal volt. Ugyanaz a módszer itt is, mint a STAND UP-osoknál. Megnézték nagyjából a youtube-on a dalt 8 millióan, lett egy rakás youtube feliratkozó, és Facebook rajongó.

Rövid idő alatt hatalmas tábort épített magának. A következő dala már nem a buliról, hanem a drogozás ellen szólt, meg egy minimális társadalomkritikát is vitt bele. Ügyes.

ÉS LÁM, eljött az aktivizálás nagy pillanata: HÓDMEZŐVÁSÁRHELY! És várhatóan április 8-án is aktivizálni fogják magukat közéleti témában, persze Orbán Viktor és a Fidesz ellen fognak hangolni.

 

Ahogy most vasárnap! És hogy most mit művelt a kis ártatlan Dorina?
Mutatjuk:

Dorina arra kéri a cigányokat, hogy ne adják el a szavazatukat (teszi mindezt egy hazug, Jobbikos Hír Tv-s és indexes rágalom után, miszerint Lázár cigány szavazókat vásárol..)

https://444.hu/2018/02/25/dorina-arra-keri-a-ciganyokat-hogy-ne-adjak-el-a-szavazatukat

 

Itt a youtube csatornájuk is, sok tíz és százezer feliratkozóval, aki azonnal, akár a választás napján tudomást szerez bármilyen közleményről (most már nem dalokról lesz szó, hanem politikai közleményről. Ahogy megtették most vasárnap is):
https://www.youtube.com/channel/UCuyhUWU_RDcs-zmMXYYosDw

A kiscsajt felépítették mint vmi független dalolós kis gagyi izé…százezrek feliratkoztak a youtube csatornára, és most kiadták a közleményt a szavazás napján, hogy NEM ADJUK el a szavazatunkat, és persze a Fidesz ellen hangoltak!

Ezt csak is egy profi, külföldről működtetett, és pénzelt gépezet képes végrehajtani!

Ez történik most! Kibújt a szög a zsákból! Ez, és ilyen hasonló akciók várhatók április 8-án is. Így tudnak majd a szavazó urna elé vinni olyan embereket, akik sosem politizáltak. Hódmezővásárhelyen sikerült!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

mindenszo.hu

Sebestyén Balázs dehumanizálta Német Szilárdot – Balázs szerint egy lisztkukac tekintetében is több értelem van, mint Németh Szilárdéban

(videó) A Fidesz új reklámfilmje odavág az ellenzéknek