in ,

A Soros féle Avaaz lövethette ki a pestisracok.hu Youtube csatornáját

Tombol a cenzúra a liberális oldalon

Nemrég a pestisracok.hu Youtube csatornáját egyszerűen letörölte a Youtube, mindenféle indok nélkül. Ez figyelmeztető jel az online térben amúgy is gyenge jobboldal számára. 
A Youtube csatorna törlése időzítése fura, hiszen nemrég indult újra #SocialJusticeEmília igen ügyes és intelligens influenszer sorozata a hírportál Youtube felületén.

Ismeretes, hogy már a 2018-as választások kampányában is az Avaaz nevű, Soros által is támogatott szervezet, online hadsereg próbálta befolyásolni a magyar eredményeket.  Az Avaaz 2018-ban Orbán Viktor leváltására buzdított több közösségi portálon futó hirdetésében.

Az Avaaz egy több millió online aktivistából álló hadsereg, és ha rászállnak valakire (tömeges internetes feljelentés), akkor könnyedén ki tudnak lőni Facebook oldalakat, vagy akár Youtube oldalakat is.

Ilyen gyorsan, mindenféle figyelmeztetés, és jel nélkül közösségi oldalakat kilövetni csak úgy lehet, ha egyszerre több százan, vagy ezren jelentenek egy adott oldalt. A pestisracok.hu Youtube oldalának letiltása esetében is hasonló történhetett.

Az esemény súlyos figyelmeztetés a jobboldali sajtó, a KESMA, és a nem KESMA tagok számára is. Ha tenni akarunk valamit a tomboló liberális cenzúra ellen, akkor azt csakis összefogva tudjuk megtenni!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Troll: Az Indexből nincs másik, de ez az egy is sok – Videó

Agyhalál – Megváltoztatta a nevét az LMP – Ez lett az új neve!