in ,

A rendkívül műveletlen Vágó István irodalomra oktatja Bayer Zsoltot

Vágó el van tévedve.

Először is egy mondat Bayer Zsoltról:

Tanulmányait a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban kezdte, majd az ELTE TFK magyar–történelem szakán folytatta.

 

És most térjünk Vágóra:

Vágó irodalomra oktatja Bayert. „Akire te gondolhatsz, Zsoca, az Edmond Rostand, aki a Cyranóról szóló drámát írta” – közli a publicistával a DK-s politikus.

„Olvasgassunk Cyrano de Bergerac-ot? Nem könnyű teljesíteni az óhajod, Zsoca, mert kevés írása maradt fenn, magyarul csak egy regénye jelent meg” – szólt be Facebook-posztban Vágó István Bayer Zsoltnak, miután a publicista könyvet ajánlott ellenzéki képviselőknek

Majd elmagyarázza a volt tévés, jelenleg DK-s politikus, hogy van egy drámája, a „La Mort d’Agrippine”, amelyért istenkáromlással (!) vádolták a szerzőt, ezért a művet hamarosan levették a színház műsoráról.

„Ezt ajánlanád?” – kérdezi. „Akire te gondolhatsz, Zsoca, az Edmond Rostand, aki a Cyranóról szóló drámát írta, és ahonnan te is az idézetedet veszed.

Na, azt te is olvasgathatnád…” – fejezi be az oktatást Vágó István.

 


 

Természetesen az ostoba és műveletlen Vágó István kiforgatta Bayer Zsolt szavait, hiszen amit Bayer Zsolt mondott, mindenki értette, csak az forgatja ki a szavait, aki kötözködni akar. És a műveletlen, unintelligens (intelligens ember nem lehet a DK nevű szekta tagja ugyanis) Vágó csak kötözködik.

 

No, de nézzük Vágó István műveltségét:

Vágó gyógyszer-vegyészmérnöknek tanult, majd a MEDIMPEX külkereskedelmi vállalatnál dolgozott. Képzett idegenvezető, de ezt a szakmát sosem gyakorolta.

 

Egy vegyészmérnök tán ne oktasson ki irodalomból egy magyar-töri szakost, oké?

 

Köszi!

 

Puszi!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Magyar ember nem hívja Pozsonyt Bratislavának – Csak a bolgárok

A Civil Kör is említést tett Kocsis Máté kiemelkedő parlamenti beszédéről – videó