in ,

A Pesti Srácok kiáll munkatársuk, Szalai Szilárd és a sajtószabadság mellett + mindenszo.hu csatlakozás

Huth Gergely főszerkesztő szerint egy közmegbízatást betöltő, közpénzekkel gazdálkodó polgármesternek kötelessége válaszolni, az újságíró sértegetése pedig sérti a Médiaalkotmány intézkedéseit.

Egyre dagad a médiavihar Baranyi Krisztina reggeli ATV-s alakítása miatt, amikor a ferencvárosi polgármester hazug, fizetett propagandistának minősítette a vendégkérdezőnek meghívott Szalai Szilárdot, a Pesti Srácok újságíróját, majd magát süketnek tettetve nem volt hajlandó válaszolni neki – számol be a lap. A Telex az ATV-t okolja az incidensért, szerintük mindenkit kínos helyzetbe hoztak amikor egy stúdióba rakták Baranyit a Pesti Srácok munkatársával.

 

A Pesti Srácok kiáll munkatársuk, Szalai Szilárd és a sajtószabadság mellett. Ezt írták:

„A PestiSrácok.hu szerkesztőségének álláspontja szerint etikusan és helyesen jártak el az ATV műsorvezetői, amikor figyelmeztették a közszereplő és közmegbízatást betöltő Baranyi Krisztinát tettei súlyára és elutasították a Szalai Szilárd kollégánkat szakmai becsületében és emberi méltóságában súlyosan sértő vádakat, rágalmakat. Baranyi Krisztina kijelentéseit, viselkedését a sajtószabadság elleni durva támadásként értékeljük. A PestiSrácok.hu

bejegyzett, törvényesen működtetett sajtótermék, ezért kollégáink diszkriminálása elfogadhatatlan.

Szerintünk egy közmegbízatást betöltő, közpénzekkel gazdálkodó polgármesternek és egy országos párt politikusának kötelessége válaszolnia a neki feltett kérdésekre, újságíró kollégánk sértegetése pedig kimeríti a büntető törvénykönyv a becsület védelmét, illetve a polgári törvénykönyv a személyiségi jogokat védő passzusait és durván sérti a Médiaalkotmány a sajtószabadságot óvó intézkedéseit. (A PestiSrácok.hu szerkesztőségének nevében: Huth Gergely főszerkesztő)”

(mandiner.hu)

 

A mindenszo.hu csatlakozik a közleményhez, és elítéli Baranyi Krisztina súlyosan törvénysértő, és alkotmánysértő viselkedését, valamint felszólítjuk, hogy azonnal távozzon hivatalából!

 

  

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

 

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Hivatalos: Budapest legbunkóbb polgármestere Baranyi Krisztina – Íme – Videó

Hadházy tüncikéje durvába fordult – Gyújtogatni kezdtek Hadházyék, közben Ukrajnát dicsőítették – Videó