in ,

A nyúltolvaj Juszt az erőszaktevő mellé állt – Nincsenek szavak: Juszt László szerint Varga Judit pofozta meg Magyar Pétert, aki késsel a kezében valószínű, csak a vajat kereste + Mindenszo.hu kommentár

Az újságíró szerint „itt az ideje átgondolni a házasságon belüli erőszak kérdését”.

Juszt László is megszólalt Varga Judit Hajdú Péternek adott interjúja kapcsán, amelyben az egykori igazságügyi miniszter közel két órán keresztül azt ecsetelte, hogy a Magyar Péterrel 13 éven át tartó kapcsolatukban milyen verbális és fizikai abúzusokat kellett átélnie.

 

 

 

„Úgy hiszem itt az ideje átgondolni a házasságon belüli erőszak kérdését a Varga-Magyar saga-ban” – kezdi bejegyzését Juszt, majd így folytatja:

Hiszen abban a pillanatban, amikor Varga elárulta, hogy megpofozta a férjét borult az egész, gondosan építgetett Rogán mese.

Az a történet is egészen más fényben látszik, hogy – szintén az exminiszter közlése – Magyar »egy késsel a kezében járt a konyhában«. Erre Roberta barátnőm hívta fel a figyelmemet. Eszerint, »ha egy férfi késsel a kezében járkál a konyhában, akkor a vajat keresi«” – olvasható az újságíró posztjában.

 

Mindenszo.hu kommentár: azért van baj a toronyban, rendesen. Tessék mondani, Juszt elvtársat orvos látta már??

 

 

 
 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Egy igazi nyugati „jogállam” – Rendkívüli óvatosságra intenek Franciaországban – minden templom elé rendőri erőket vezényelnek a húsvéti ünnepekre

Sajtóhír: megvan az új kormányszóvivő