in ,

A norvég professzor megmondta: A magyar családanyák már a Földet veszélyeztetik – Meg a kurva anyádat, azt!

A maga nemében páratlan interjút adott egy norvég professzor a Hvg.hu-nak. Már a cím is parádés: „Végre azokat a nőket kellene jutalmazni, akik nem alapítanak nagycsaládot…

Mindenszo.hu kommentár: Ez meg ki a fasz? És hogy jön ehhez ez az alja népírtó patkány, hogy így beszéljen a magyar anyákról? Elmész Te a jó édes kurva anyádba! 

 


A maga nemében páratlan interjút adott egy norvég professzor a Hvg.hu-nak. Már a cím is parádés: „Végre azokat a nőket kellene jutalmazni, akik nem alapítanak nagycsaládot„.

„Olyat csak Ceausescu Romániájában és a mai Magyarországról olvastam, hogy a hatalom a lakosság számának emelésével akarná igazolni, milyen fantasztikus az ő” – tette hozzá a norvég akadémikus.

Jorgen Randers szerint már most tudjuk, hogyan lehetne védekezni a felmelegedés ellen, s ehhez véleménye szerint fontos lenne a populáció csökkentése. „Ehhez meg kellene célozni az egygyerekes családmodellt, és végre azokat a nőket jutalmazni, akik nem alapítanak nagycsaládot. A gazdag világban ez még fontosabb, hisz itt a legmagasabb az egy főre jutó fogyasztás.„

A norvég tudós szerint tehát a több gyermeknek életet adó nők, köztük a magyar családanyák is veszélyeztetik a Földet.

Szerintünk pedig az elmeháborodott norvég professzorok.

(magyarnemzet.hu nyomán)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Szülői ágyakat kap 32 kórház

Perbe fogta Magyarországot az Európai Bizottság – Betelepítést akarnak!