in , ,

A Nespresso sz*r

Nagyon rossz kávé

Évekkel ezelőtt találkoztam először a Nespressoval. Akkor még Dzsordzs Klúni sehol sem volt, és talán sebeket varrt össze a Vészhelyzetben. Egyébként Dzsordzs, a hülye nézésével, meg a fittyedt szájával és azzal a fejbólogatásával lett híres, nem a színészi képességeivel.

Ross dokit ugyan megkedveltük. De az csak egy szerep. Azokban az időkben a liberális Hálózat még nem mosta át az agyát a színésznek.

Ezenkívül szerepelt számos más filmben is, de nagyjából szerepei felejthetőek. Ő pont olyan, mint Nicolas Cage. Azért kap Cage filmeket, mert a Coppola család leszármazottja, hiszen az ő születési neve Nicolas Kim Coppola volt. Azóta Kédzs már egy teljesen lecsúszott szereplő, legújabb filmje is egy zs kategóriás szemét, íme az előzetese:

 

 

Szóval Klúni ne aggódjon, hamarosan rá is ez a sors vár.

Na, de vissza a kávéra. Tehát, amikor évekkel ezelőtt a Nespressót megkóstoltam, nem igazán voltam elragadtatva. Egyébként is egy kapszulás kávégép max. két évig bírja. Akkor már inkább egy szemes kávét őrlő masina, a 15 bar-os kütyük már egész jók. Az ilyen kapszulás cuccok semmiképpen nem minőségiek. Egy Nespresso cappuccinónak pl. semmi köze az eredetihez. Semmi, de semmi köze. Minden kapszulás kávéjuk ugyanolyan ízű.

Ha már kávé, akkor Vergnano és Lavazza.

Az agynéma Klúni pedig eggyel több ok arra, hogy ne Nespressót igyunk.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Megkezdődött Budapest szétverése – A főpolgármester be akarja szüntetni a 153 éves Főkertet

A Pulbi Café is szétkapta George Clooneyt – Videó