in , ,

A Népszava interjút készített a képen látható emberrel – Érdekeseket mondott

Tehát akkor mégis politizál?

Megdőlt újra a libernyák mítosz, hogy a képen látható öregember csak egy ártatlan filantróp, aki sosem szól bele a nagypolitikába, a közélet dolgaiba. Meg is szólalt annak módja és rendje szerint a közéletről és a politikáról a Népszavában.

Tehát akkor az öregnek mégiscsak vannak tervei, vannak politikai céljai? Az interjúban kifejtette, hogy ő bizony nagyon aggódik Olaszország iránt. Trumpról is elmondta a sirámait, persze a lengyeleket és a magyarokat egy kalap alá vette, akik szintén nem számára megfelelően viselkednek, főleg Orbán Viktor nem.

Bizonyára majd az ő kis szervezetei helyreutasítanak mindenkit, csinálnak egy kis balhét, itt-ott, olyan majdani ukrán mintára. Ezek a rendzavarások történnek most az USA-ban, Bejrútban, és Fehéroroszországban is. Nagyon igyekeznek öregék, hogy Magyarországon hasonló állapotok legyenek. Csak szólunk: nem fog összejönni, tata!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Munkában a Hálózat – Polgárháborús helyzet van Minszkben, a kormány parancsára már az internet sem elérhető Fehéroroszországban

Budapesten tovább provokálnak az agyhalottak – Telefirkálták a Fidesz székháza előtti járdát