in , ,

A Népszava egyik idegenszívű újságírója elkezdett „magyarozni” – Ilyen egy igazi szarzsák! Íme

Simon Zoltán

 

Vajon mi késztet valakit arra, hogy 2023-ban szkíta nemzetiségűnek vallja magát Magyarországon? Ezen az alapon ugyanis akár sumernek, akkádnak, vagy hettitának is tekinthetnénk magunkat; hiszen ha ma élnek közöttünk ezen ókori népek leszármazottai, akkor – a modern genetika állítása szerint – valamennyi ma élő ember a leszármazottjuknak tekinthető. Lehetséges, hogy volt valamilyen szokásuk, tulajdonságuk, amely ma is kitüntetetté teszi őket?

Szkítáknak az ókori források elsősorban a Fekete-tengertől északra, a mai Ukrajna területén élő nomád, minden bizonnyal indoiráni nyelvet beszélő népeket nevezték, akik jó kétezer éve eltűntek a történelem színpadáról. (…)

Bár a perzsák nem tudták legyőzni őket, a szkíták mégis gyengének bizonyulhattak. Hiszen a kedves vezető is megmondta: a gyenge népek elvesznek, az erősek megmaradnak.

– hányta ki magából eme szégyenteljes szavakat a Népszava propagandistája.

 

 

 

 

Mindenszo.hu kommentár: az esetleg eszébe sem jut ennek a nagyokosnak, hogy a magyarság nem puszta genetikai kérdés, hanem a kultúra megőrzése, a kultúránk ápolása, nemzeti hagyományaink tisztelete és alkalmazása is. Ennek ez a kretén, aki Simon Zoltán névre hallgat, nem felel meg. Mondhatni idegenszívű.

 

Ennyi.

 

 

Függöny.

 

 

Mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Budapestnek lényegében nincs gazdája, nincs vezetője, csak egy propagandistája

Pénzmosógépet kapott Európa legócskább főpolgármestere – (VIDEÓ)