in , ,

A nap, amikor saját magát zabálta fel a liberális média

Állás- és ütéspontok. A nagy inverz helycsere, egy simán fordított: ha Ön is ordítani tudna a liberális sajtótól, kedves olvasónk, a hiba nem az Ön készülékében van.

Állás- és ütéspontok. A nagy inverz helycsere, egy simán fordított: ha Ön is ordítani tudna a liberális sajtótól, kedves olvasónk, a hiba nem az Ön készülékében van. Szerdán Lázár Jánost cáfolandó igyekezetében felzabálta magát a liberális média. Tette ezt nem először, de ma a leglátványosabban.

Bizonyára ismerik, hogy Lázár kedden kiment Bécsbe, és egy bevándorlók által elfoglalt városrészben személyesen mutatta meg a kellemetlen bécsi valóságot Facebook-követőinek: ez történik egy várossal, ha idegen, muszlim kultúrájú emberek kerülnek ott többségbe. Rendetlenség, piszok, mocsok és rendezetlenség – Lázár mégiscsak polgármester volt Vásárhelyen, tudja, miről beszél.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Lázár cenzúrázása és Vona hajbókolása: egyszer Mekka, másszor Bécs

Szerdán napközben sorra robbantak a bombák: előbb a Facebook cenzúrázta ki Lázár videóját, majd Vona hajolt a földig Bécs előtt. A szebb napokat – és talán szebb jövőt – is megélt pártelnök akkorát hajbókolt március 15. előtt a bécsi udvar előtt, mint legutóbb a törökök köreiben. Igaz, a törököknél Mekka, míg Bécs színe előtt az udvar felé hajolt meg a nézeteit gyakran változtató pártelnök.

Vona a nap folyamán kiadott egy bombasztikus közleményt, melyben bocsánatot kért a bécsiektől Lázár miatt Orbán nevében(!). Hogy mióta érzi magát Orbán magyar hangjának, szóvivőjének, az teljes rejtély, de mindenképpen így akart megnyilatkozni. Szíve joga, ha ettől komolyabb arcnak képzeli magát.

Alig másfél éve Vona is látta: Bécs bajban van

Azt persze Vona és propagandamédiája gondosan elhallgatta, hogy 2016 novemberében még így nyilatkozott az OrosCafé helyi portálnak„ha valaki jár Brüsszelben, Bécsben, Berlinben vagy más nyugati nagyvárosban az már láthatja, hogy a helyzet azon a határon van, ami nem biztos, hogy kezelhető. Szerintem van egy érzékeny határ, hogy egy többségi társadalom hány százaléknyi idegen kultúrájú személlyel tud együtt élni. Ha ez 10-15% fölé nő, akkor ez olyan irányt vesz, hogy elindul egyfajta versengés.”

Vagyis akkor még tisztán látta Vona is, a bevándorlás, az idegen kultúrájú emberek nagyszámú megjelenése egy adott helyi közösségben problémákat és feszültségeket okoz. Szerdán mégis egy olyan nyilatkozatra ragadtatta magát, melyben bocsánatot kért Lázár kijelentései miatt.

Fotó: MTI Fotóbank

A Jobbik paprikaspray-t osztogatott Bécsben

Vona – és leghűbb fegyverhordozója, az internacionalista és intervencióban, belpolitikai befolyásolásban utazó liberális hazai sajtó – azt is elfelejtette megemlíteni, hogy a Jobbik képviselői és aktivistái 2016 januárjában Bécsbe utaztak, hogy ott paprikaspray-ket osztogassanak a bécsi járókelőknek, mert így fejezték ki együttérzésüket a migránshullámtól szenvedő bécsieknek.

A Index nyíltan a kormány ellen és a színváltós Vonáért dolgozik

A politikus Vona mellett a leghűbb fegyverhordozók sem maradhattak ki szerdán Lázár ekézéséből és a Vona alá tercelésből. Az Index a Vona-hajbókolást követően délután kihozta, hogy Bécs sokkal, de sokkal faszább hely Budapestnél.

Igaz, korábban az ORF, az osztrák közszolgálat is ugyanazt a kerületet mutatta be, mint Lázár, és az osztrák megszólalók pontosan ugyanolyan kellemetlen helyként jellemezték a muszlimok lakta negyedet, de mindez nem számít. A cél a koncepció teljesítése és a látszat további építése: Lázár és a magyar kormány hazudik. Az ORF videója ITT található.

Hogy mi a tanulság, kedves olvasó?

Az, hogy a liberális hazugságok 10 óra elteltével porba hullottak, és megint átlépett rajtuk az a mocskos, rút pofájú valóság.

Szerdai késelések az Index álomvárosában

Szerda este 20.30-kor Bécsben késes támadás történt, ahogyan arról a 888.hu elsők között beszámolt. Egyelőre sok a homályos részlet, egyes források iszlamista támadásról, családi drámáról, mások véletlenszerű szurkálásról, 3 vagy 4 súlyos, életveszélyben lévő áldozatról írnak. Az sem világos jelenleg, egy vagy két egymástól független késelés volt-e. Most úgy tűnik, a másodikban két afgán érintett, akik egymást bicskázták.

A mai nap ismételten megmutatta, hogy a liberális média koncepció mentén és szándékoltan hazudik Önöknek: tudatosan kisebbíti a bevándorlás okozta problémákat, és szelektál az információk között annak érdekében, hogy elfedje Önök elől az igazságot.

Hazudtak a bevándorlás, a tömeges migráció ügyében. Azt írták, azt mondták, a bevándorlás nem létezik, nincsen. Később azt hazudták, agysebészek és atomtudósok jönnek új reményt keresve. Elhallgatták, hogy a bevándorlók 70-80%-a fiatal, potens, egyedülálló férfi, mindenféle képzettség nélkül, a legtöbbje a saját nyelvén is analfabéta. A Soros-szervezetek pedig parancsba adták, hogy csak nőket és kisgyermekeket kell fotózni, mert a közvéleményt ezzel lehet megdolgozni – a liberális sajtó pedig szolgaian követte az ukázt, hogy a szív megszakadjon.

NO NO-GO

Ugyanígy hazudtak később arról is, léteznek-e no-go zónák. Amikor a magyar kormány azt állította, nyugaton az elhibázott bevándorlás miatt léteznek olyan helyek, ahová fehér embernek, nőknek, rendőröknek és mentőknek nem ildomos betérnie, a teljes liberális csürhe jajveszékelt, sivalkodott és sápítozott: ez félelemkeltés, ez hazugság, ez gyűlölet.

Nincsenek no-go zónák, csak szuperklassz hipszternegyedek vannak, olyanok, mint a Dob utca – Király utca sarka, streetfood, kézmíves ser, minibbnél is minibb miniszoknyás csinoskák, bebaszott, hangos és ordenáré angolok. Na, ilyen hely Neukölln is – harsogta a libsi sajtó.

Neukölln: az aranyos kis hipszternegyed, ahol szexet ajánlgatnak a bokorban idős asszonyoknak

Azt is a 888.hu írta meg, hogy Neuköllnt és Berlin egy részét egyenesen rémálomként festik le a megszólalók, és azt állítják, a város, Európa legfontosabb városa az új középkor felé halad, ahol 60 éves hölgyeket csábítanak szexre kedves és jóakaratú fiatalemberek. Mindezt olyan emberek mondják el, akik mint integrációs megbízottak dolgoznak – igen, a nem no-go Neuköllnben. Tehát biztosan megint a magyar kormány hazudik.

No-go zónák nincsenek, Bécs sokkal jobb hely Budapestnél, Bécsben nincs balkáni muszlim maffia, csak színes tolerancia, és Muttikulti: a libsi-jobbikos sajtó az igazat, csakis az igazat terceli. Ha kell, akkor erőn felül, és ahogyan szerdán is csinálta: akár önmagát, és a nyomokban meglévő hitelességét is felzabálva.

STOP LIBSI NEWS

Talán a liberális sajtó szerdai produkciójából is látható, hogy megállás nélkül hazudnak Önnek. Tendenciózusan, koncepció mentén, gátlás nélkül. Azért teszik ezt, mert a liberális újságírók gyűlölik a magyar kormányt, és gyűlölnek mindent, ami nemzeti, jobboldali és a magyaroknak fontos. Gyűlölik, hogy kisebbségbe szorultak, gyűlölik, hogy politikusaik gyengék, alkalmatlanok, megbízhatatlanok és felkészületlenek. Önmagukat is gyűlölik, ezért nem képesek át- és megélni nemzeti céljainkat és érdekeinket.

A liberális újságírók gyűlölik, hogy a magyarok többsége nem osztja szélsőségesen liberális nézeteiket, és a magyaroknak egyáltalán nem fontos az LMBTQ, a genderőrület és az erőltetett migránssimogatás.

Ezért minden határt átlépnek, minden hazugságot és minden valóságtorzító elhallgatást megengednek maguknak. Azért is teszik ezt, mert gyűlölik Orbánt, a tehetségét, a kitartását, a választásokon szerzett és törvényes hatalmát, a közös sikereinket, és ezért képesek idegen zsold, idegen és nemzetközi hatalmak érdekében éjjel-nappal, az összes felületen hazudni és sivalkodni Önöknek.

Azért hazudnak Önnek, mert ők ellenségként tekintenek Önre, ránk, minden normális, jóakaratú, biztonságra és sikerekre vágyó, a hazáját szerető, azt megőrizni akaró magyarra.

Eljött a pillanat. Mostantól kezelje ellenségként Ön is őket!
(888.hu)

Vona szopórolleren – Novák Előd: Öngólt rúgott Vona azzal, hogy Bécs miatt támadta a Fideszt

TOTÁLIS AGYHALÁL – „Az elmúlt években a magyarságom egyfajta csúf bőrbetegséggé vedlette át magát”