in ,

A Momentum kimutatta foga fehérjét – Nem lehet nemzetállamokban gondolkodni a Momentum szerint – Mindenszo.hu kommentárral

Még csak tanulják a városvezetést, mert azt korábban még nem csinálták ismerte el a Momentum főpolgármester-helyettese a párt évértékelőjén

Mindenszo.hu kommentár:  No, ez tulajdonképpen jó hír, mert így a fiatalok tudhatják, hogy mi is ez a Momentum, és nem szükséges többé Momentumosnak lenni, lehet nemzeti pártot választani! Ez tényleg jó hír!

Még csak tanulják a városvezetést, mert azt korábban még nem csinálták ismerte el a Momentum főpolgármester-helyettese a párt évértékelőjén. Fekete-Győr András pedig arról beszélt: Brüsszel érdekeit figyelembe vevő országban gondolkodnak.

Fekete-Győr András évértékelő beszédében, már a 2022-es választást követő kormányzását vizionalizálta és hangsúlyozta, hogy a nemzetállamban gondolkodó értékeknek és elképzeléseknek nincs jövőjük. A Momentum elnöke szerint csak és kizárólag a brüsszeli érdekekkel együtt működve lehet jól kormányozni Európában.

A Momentum főpolgármester-helyettese elismerte hogy bár már vezető pozíciókban ülnek, de még csak tanulják a feladataikat.

Kerpel-Fronius Gábor hozzátette, hogy fel vannak készülve és fel is fogják vállalni a szövetségeseikkel szemben felmerülő konfliktusokat az önkormányzatokban most és a jövőben is.

 

(hirtv.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Terrortámadás Londonban! A támadót agyonlőtték! – Videó

Vállalták! A Civil kör összes tagja is rémisztő képződmény! – Videó