in , ,

A mindenszo.hu karácsonyi gondolatai – 2018-ban megtámadták a magyar demokráciát

Őszintének kell lenni

Így Karácsonykor, közeledve az év végéhez ideje a számvetésnek.
Legyünk őszinték, a magyarság egy többszörösen becsapott nép. Történelme során már ezerszer becsapták a magyarokat. Eleget szenvedtünk már ahhoz, hogy ne higgyük el a szirénhangokat (a sípokat), akik hamis szavakkal, újra átvágva a magyarokat ismét a hatalom közelébe akarnak kerülni, akár erőszak árán is. Milyen demokrácia lenne az, amelyik fél évvel egy választások után vesztes félként rögtön hatalomra jutna, ráadásul erőszakkal? Az nem lenne demokrácia, hanem egy EU-s támogatással létrejött, újra IMF-et behívó, újra megszorító intézkedéseket hozó, migránsokat betelepítő és kerítést lebontó szocialistának hazudott, de valójában egy totálisan vadkapitalista autoriter, valóban kizsákmányoló hatalom lenne. Szélsőjobbal, és szélsőballal együttműködve: katasztrófa. Láttunk már ilyet a világtörténelemben.

2018-ban is alig győztük a liberális pártok és a médiájuk hazugságait cáfolni, mert annyi volt belőle, de sikerrel jártunk. Néha szélmalomharcnak érezzük az egészet, de ha mi kiszállunk, akkor annyival kevesebb embert tudunk tájékoztatni a valóságról. Van véleményünk, van értékrendünk, amit nem tagadunk, nem vagyunk függetlenek, mert független újságírás nem létezik. De attól, hogy nem vagyunk függetlenek, még nem folytatunk propagandát, és nem fogunk hazudni. Senki kedvéért. Nem tartozunk pártokhoz, nem vagyunk pártoknak tagjai.

Mi sajnos Karácsonykor sem tudunk megállni, kicsit ünneplünk, de a hírek nem állhatnak meg, pont úgy folytatjuk, ahogy az áprilisi választások másnapján ment tovább a mókuskerék.

Kicsivel több mint egy éve működik a mindenszo.hu, és máris a szájukra vett minket a hvg.hu, a valasz.hu, a zsurpubi.hu, az index.hu, a 444.hu, szóval szinte minden nagyobb libsi portál. 🙂
Köszönjük a reklámot, jól esik igazán a figyelem.
Mi sosem fogunk a Ti oldalatokon állni. Tudjuk hova tartoztok, tudjuk ki fizet titeket (minket senki), és tudjuk milyen eszmék mögé álltok be, ezt Hont András, a HVG munkatársa megmutatta:

Képtalálat a következőre: „hont andrás kossuth tér”

Nektek Lenin, nekünk Tisza István, meg Horthy Miklós. Nektek Lenin, nekünk Széchenyi, Aponyi, és Szent István.

Ez a különbség köztünk, és csak annyit ígérhetünk 2019-re, hogy sosem engedjük egy hangos kisebbség uralmát a kétharmados többség felett pöffeszkedni, legyetek akármilyen harsányak!

Erősítsen minket 2019-ben Szent Mihály arkangyal imája, és az ő serege:

 

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Amen.

 

 

Kapcsolódó kép

Amen.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Boldog Magyar Karácsonyt!

Egy magyar melós üzenete a tüntetőknek