in ,

A milliárdos Gyurcsány még mindig nem adakozott semmit

Nem is fog….

Ja de, adakozott a felesége, a bolgár nő, 20 db (!) maszkot: biztos maradt még a padláson a felújítás után, amit a munkások otthagytak. Feri annyira szégyelli a lopott villából való videókészítést, hogy inkább felmenekül a padlásra, és onnan osztja az észt, nehogy valaki  meglássa a földszinti belső medencét (igen, olyanjuk is van).

Feri ugye egy zsidóktól lopott villából osztja az észt, havi osztaléka nagyjából 100 millió, bár tavaly éppen milliárdos vagyont vett ki a cégeiből, de sebaj, ebből sem jutott a járvány idején a magyaroknak. Pedig korábban ez a vagyon a magyaroké volt, aztán addig addig privatizálgattak a Rendszerváltoztatás után, hogy Feri beházasodott egy jó kis családba, ahol közösen folytatták tovább a lopást. Valahol megértem a Ferit, hiszen lopott pénzből nem szívesen ad az ember a másiknak. Annál fukarabb, minél többet lop az ember.
Ilyen egy világ ez. Több mint egy hónap telt el Magyarországon a járvány kitörése óta, de konkrétan Gyurcsány egy fillért nem adott még a védekezésre: sem kórházaknak, sem a nővéreknek, sem senkinek.

Ezt nem fogjuk elfelejteni.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Így is lehet – Az interneten keresztül és platóról – Ételszentelés Erdélyben a járvány idején

Tóta W. újra megfeszítené Jézust – Krisztussal „viccelődött„ a Facebookon Tóta W. Árpád