in ,

A milliárdos Gyurcsány 1 napja hajléktalanként

Könnyű Fletó élete

“A telihas szívesen értekezik a szegénységről.”

 

A Böszmének a politika csak szórakozás. Aki összelopott szinte ingyen milliárdos cégeket magának (pl. Altus), annak könnyű évi 100 milliós osztalékkal értekeznie a szegénységről, és hülyíteni a szűk, 5%-os szektáját. Évi 100 millió Forint, az naponta 273972 Ft, tehát ha Gyurcsány Ferencnek csak az évi 100 milliós osztalékát nézzük, akkor óránként 11415 Ft-ot keres. Nem rossz egy közönséges tolvajtól!

A szerencsétlen szektája pedig nem veszi észre, hogy ki vannak használva: épp Hülyeferiék semmizték ki őket a Kádár rendszerben, aztán 94-98 között, majd 2002-2010 között, mégis ennek a milliárdos tolvaj, folyton a diplomáját kereső, hazaáruló gazembernek tapsolnak. Sajnos vannak, akik vevők a féktelen gyűlöletre. A Böszmének a kárpátaljai magyarok is csak egy marketing termék: gyűlöletet kelteni (szavazatokat szerezni itthon) velük szemben, miközben éppen legnagyobb megpróbáltatásaikon mennek keresztül a féktelen Porosenko-hatalom miatt.

Most annyira érzékeny lett hirtelen szociálisan (hüp-hüp, mindjárt elsírjuk magunkat) a milliárdos Böszme, hogy rögtön rácsapott az amúgy teljesen jó hajléktalantörvényre, és beállt az ordítva sivalkodó diktátorozók közé, mert “Orbán Viktor börtönbe zárja a hajléktalanokat”.  Nem, nem zárja. Feri  kimegy a Kossuth térre, persze nem -20 fokban, hanem egy szokatlanul meleg októberi napon, elszívnak pár cigit, élőznek egyet a Facebookon, majd reggel ötkor visszatér a zsidóktól elrabolt (ez tény), feszített víztükrös medencéjű villájába, s onnan értekezik tovább a szegénységről.

És akkor most számoljunk: Ha kb. este 8-kor Feri kiment a Kossuth térre a hajléktalanokért “szolidaritálni”, félrebiccentett fejjel mélyen együttérezni, és mondjuk reggel 5-kor hazament, az egészen pontosan 9 óra, tehát ezidő alatt is Feri, 9×11415 Ft-os keresett, ami egészen pontosan 102 735 Ft!
Pénzénél csak a hatalomvágya nagyobb.

Szép volt, Feri, ma is nagyot alkottál!

 

Feri, Te nemcsak politikusnak, de embernek is egy rakás szar vagy!

mindenszo.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! – Magyar birkózó arany!! – Bácsi Péter világbajnoki aranyérmet nyert a budapesti birkózó-vb-n

Szakács Árpád – Vekerdy is támogatta Gyurcsányék ördögi tervét (XVII. rész)