in , ,

A málna az új lángos! A bolgár nő szerint több százmillió magyar gyerek nem ehet gyümölcsöt, mert „Orbán”!

Most a málnát lopta el a Zorbán

A Zorbán mindig csinál valami gonoszat Feriné szerint. Zorbán már csak ilyen. Gonoszat csinál, folyton. 

Hol emeli a benzin árát (amikor persze csökkent az év elején, arról nem a Zorbán tehet!!), hol kimegy a Nagybani piacra, és személyesen tűzi ki a málnára az új ártáblát! Bizony! Fogja magát a Zorbán hajnali ötkor, és megátalkodott módon kitűzi a málnára az új ártáblákat! Azért, mert a Zorbán gonosz! Nagyon!

No, de mi is történt? Feriné, a bolgár nő azon sopánkodott, hogy magyar gyermekek százmilliói (sőt, milliárdjai!) nem jutnak gyümölcshöz, főleg málnához nem, mert olyan drága! Mondja ezt szeptemberben a nagytudású, amikor a málna júniusban terem! Még szép, hogy nem jutnak hozzá a gyermekek, de még a felnőttek sem!

 

 

Így ír a málnáról a www.tantefanny.hu:

Málna

Június közepétől július végéig szüretelhető. Egyes változatai kétszer hoznak termést, szeptemberben újra szüretelhető. A málna nagyon aromás gyümölcs. A málna növénytanilag nem a bogyósok családjához tartozik, hanem valójában összetett csonthéjas termés. Szedés után rövid időn belül fogyaszd el.

 

Tehát, még egyszer, lassan mondjuk, hogy a bolgár Dobrev (Feri felesége, a Feriné) is megértse: a málna június közepétől július végéig terem! Azért nem jutnak a gyerekek most málnához, mert nem terem, elfogyott, vágod?

 

A másik: ha kevés málna terem (nem, nem a Zorbán miatt!), akkor a málna drágább lesz, ez már csak ilyen. Sőt, ha a Dobrev elvtársai magasan tartják az árakat a Nagybani piacon, akkor szintén drága lesz a gyümölcs, vagy a zöldség, erről >>itt írtunk<<.

 

Szóval itt lenne most már az ideje, hogy a bolgár nő befejezze a hazudozást, és az olcsó demagógia helyett inkább hallgasson!

Oké?

 

Kapcsolódó cikk:

 

Üzenet a DK-nak: na, ezért drága a gyümölcs, bogárkáim! Neeem, nem a Zorbán miatt!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Ezért van bukásra ítélve az egyetemfoglalás – Keménymag – Megkérdezték az embereket az SZFE-ről: a kutyát sem érdekli. Azt sem tudják miről van szó! Videó

Az ég kék, a fű zöld, Feriné pedig hazudik: nem, nem lesz EU-s minimálbér, de EU nyugdíj sem! Nemzeti hatáskörben marad!