in , ,

A magyarok ellen politizál – Gyurcsányné ismét hazája ellen: Nem támogatja, hogy az unió kifizesse a határvédelem árának felét

Gyurcsányné az ATV tegnapi adásában ismét bizonyította, hogy neki és pártjának a magyar érdekek számítanak legkevésbé

Gyurcsányné az ATV tegnapi adásában ismét bizonyította, hogy neki és pártjának a magyar érdekek számítanak legkevésbé. Dobrev Klárát Rónai Egon kérdezte a magyar határvédelmi kiadások megtérítését illetően, hiszen ismert, hogy a magyar kormány méltatlannak érzi, hogy Brüsszel a 2015 óta határőrizetre fordított összeg alig 1 százalékát akarja kifizetni, miközben Magyarország több, mint 500 milliárdot költött erre. Gyurcsány Ferenc felesége azonban hű maradt férje és pártjuk migrációpárti álláspontjához, és nyíltan kimondta a műsorban: NEM TÁMOGATJA,, hogy a magyar kormány megkapja ezt az összeget az Európai Uniótól.

Talán a sokat látott Rónai Egon is meglepődött, amikor megkérdezte Gyurcsánynét arról, hogy támogatja-e a határvédelmi kiadások felének megtérítését, Dobrev azonban politikai maszlagok mögé bújva kezdte el szidni a Fideszt. A műsorvezető próbálta számszerűsíteni, hogy az ország számára ez pénzben mennyit jelentene:

Nem, szerintem ez 250 milliárd forint. Az rengeteg pénz. Ezt a magyar kormány követeli Brüsszeltől. Nyilván önnek európai parlamenti képviselőként erről kell, hogy legyen véleménye.

Gyurcsánynénak volt is véleménye, azonban az egészségügyért és oktatásért aggódó, minden fillérért lobbizó, ám álszentségét most nyílt színen bevalló DK-s EP-képviselő végül csak kibökte, nem támogatja, hogy ez a pénz a magyar államhoz kerüljön, de addig még Rónai kínlódott egy kicsit:

Jól értem, nem támogatja, hogy az ország megkapja ezt az összeget, ha a magyar kormány elkezd erről tárgyalni?

Ez az újabb egyértelmű kérdés sem vezetett azonban sikerre, Dobrev ugyanis mindent megpróbált, hogy ködösítsen, összemosta a plakátkampányt a határvédelemre költött pénzekkel, melyre Rónai is csak annyit mondott, hogy itt határőrizetről van szó, nem más pénzekről. Gyurcsányné számára ekkor is csak az volt a fontos, hogy a plakátkampányról beszéljen, az arra fordított pénzt ő tolmácsokra költötte volna, akik a menekültekkel foglalkoznak. Végül a menekültválságért is Orbán Viktort tette felelőssé, a megoldást pedig egészen másnak köszönhetjük szerinte:

…nem ez állította meg a menekültválságot. A menekültválságot az Európai unió és Törökország állította meg.

Rónai végül nem bírta tovább és egyszerűen azt kérdezte hogy “igen, vagy nem?”. Így végül sokadik próbálkozásra Gyurcsányné hajlandó volt a politikai demagógia mögül kibújni és kimondani a saját hazáját eláruló egyetlent szót:

NEM!

Tehát nem támogatja, hogy a magyar állam 250 milliárd forintot kapjon az Európai Uniótól. Vajon mit várhatunk a jövőben azoktól az emberektől, akik nem tartják fontosnak, hogy a saját hazájuk támogatást kapjon?

Forrás: ATV.hu, 

(Szabó Gergő, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Két Amazonas szakértő az esőerdő-tűz miatti hisztériáról: nem is a Föld tüdeje ég

Hahó ellenzék! Na mi újság a “Rabszolgatörvénnyel”? Nagyon csendben vagytok