in ,

A libsi olvasók kedvéért: Lopott, hamisított fotóval próbáltak tömeget hazudni a Kossuth téri tüntetésre

Na, erről ennyit, hogy ki hazudik

Pár ezren az utcára vonultak szombaton Budapesten a túlórákat szabályozó törvénytervezet ellen. Volt olyan balos portál, ami képlopással hazudott tömeget Budapest utcáira.

 

 

A szombaton délelőtt megrendezett tüntetés különösebben nem hozott lázba senkit, bár kimentek pár ezren, balhé nem volt, komolyabb dugókat nem okozott a tüntetés, így az ünnepekre készülő embereket nem annyira érintette meg az esemény. Bár egyes baloldali médiumok lelkendezve számoltak be róla, hogy a bejelentett tüntetés végén pár százan a rendőrök között bejutottak a Kossuth tér lezárt részére üvöltözni, ebből sem lett semmi, már délután kettő és három között véget ért a buli.

A legtöbben beérték a fenti események felnagyításával, azonban a Balra Magyar nevű –MSZP-hez köthető– portál egészen meglepőt húzott.

Egy korábbi tüntetésen készült fotóval illusztrálták, hogy miért kellene rettegnie Orbán Viktornak!

Nehéz ehhez mit hozzáfűzni, talán annyit érdemes, hogy a képet nem is a Balra Magyar készítette, és főleg nem ma (több olvasónk szerint egy Békemeneten készült a kép, míg mások szerint egy másik tüntetésen, de biztosan nem ma, elég a fákat megnézni!). Így kell ügyesen csalni.

Akit esetleg érdekel az eredeti, ITT megnézheti, hátha nem tüntetik el a hírhamisítás nyomait.

A szakszervezetek a tiltakozó demonstrációt a többi között a munkaidőkeret egy évről három évre emelése és a rendkívüli munkaidő éves keretének 250 óráról 400 órára növelése miatt szervezték. A tüntetők a fővárosi Jászai Mari téren gyülekeztek, majd elindultak a Szent István körúton a Nyugati pályaudvar felé. Végül pár százan a Kossuth téren kötöttek ki.

 

 

(forrás: Pörge Béla, 888.hu)

Üzenet a libsi olvasóknak: De igen, lábon lőtték Somorjai Balázst (videó) – Mutatjuk

Magyar arany!! – Liu Shaoang aranyérmet nyert a kazahsztáni gyorskorcsolya világkupán