in ,

A libsi ellenzék megint kiforgatta Orbán Viktor szavait – Ki a magyar?

Először is itt van Ujhelyi

Na megjött a DK és Ujhelyi f*szfej Pityu is a hülyeségeivel.

Kezdjük a DK-val. Ezt írják, ezzel uszítanak most a magyarok ellen a DK-nál:

TUDTAD?
Orbán szerint “az a magyar, akinek az unokája is az”.
Tehát a nemzet futballistája, a leghíresebb magyar, akit Orbán ellopott Kispestről, és Felcsútra költöztetett, valójában nem magyar. Az unokája ugyanis spanyol.
Add tovább!

 

De itt van ez a faszfej Ujhelyi István, aki ismét hazug sivalkodásba kezdett ugyanebben a témában. Nagyjából ugyanezt fejtegeti, ugyanilyen hazug, aljas, kretén módon.

Nos, Orbán Viktor nem ezt mondta, mutatjuk mit mondott egészen pontosan, muszáj a teljes szövegkörnyezetet idézni:

 

Tudjuk, különböző kultúrákból különböző társadalmak, értékek, törvények és politikai berendezkedések sarjadnak. Néha olyanok is, amelyek az európai ember gondolkodásával nem férnek össze. Mi, európaiak tiszteletben tartjuk a más kultúrákat és képviselőiket, de senki sem kötelezhet minket arra, hogy ez a tisztelet saját kultúránk feladását és egy másik kultúrának való behódolást jelentse. A saját földünkön és – ez igaz Európára és Magyarországra is – a saját kultúránk szabályai és értékei szerint akarunk élni. Ha eltűnnek a történelmi-kulturális alapok, ha hagyjuk, hogy kicseréljék a kulturális altalajt, akkor Európa kártyavárként dől össze.

Mi, magyarok láttunk már ilyet, ezért érezzük is ezt a veszélyt. Ezért a magyarok szelíd, de rendíthetetlen módján kiállunk és elmondjuk, kik vagyunk, mit gondolunk Istenről, hazáról, családról. És azt is elmondjuk, hogy a magyarok szerint mi következik mindebből az európai életre nézvést.

Most ennek van itt az ideje. Ha nem ezt tesszük, áldozatai leszünk egy lopakodó összeurópai kulturális önfeladásnak. Mi hiszünk abban, hogy nem a véletlennek köszönhető, hogy magyarok és keresztények vagyunk, és az sem véletlen, hogy éppen itt élünk, a Kárpát-medencében. Elrendelést látunk ebben, és büszkék vagyunk civilizációs teljesítményünkre, kultúránkra, így büszkék vagyunk a dalainkra és a táncainkra is. A magyar népi kultúra nekünk nem muzeális dolgok gyűjteménye, hanem megtartóerő.

Ezért építettük meg a Nemzeti Színházat és a Müpát, ezért újítottuk fel a Zeneakadémiát, a Pesti Vigadót, az Erkel Színházat, a Nemzeti Lovardát, a Kossuth teret. Ezért adjuk át hamarosan a megújult Szépművészeti Múzeumot, gőzerővel halad az Opera felújítása, az új Közlekedési Múzeum építése, a Liget program, és újjászületik a budai Vár. Országszerte megújulnak a színházak, a főterek és a templomok.

Sokat vitatkoztak Magyarhonban arról, hogy ki a magyar. Van, aki szerint az, akinek a nagyszülője magyar volt. Tetszetős válasz, de a korszellem, amelyet kialakítottunk, a fejlődés, amit megindítottunk, az országépítés és nemzetegyesítés, amelybe belevágtunk, a lelkület, amely magával ragadott bennünket, egy új választ is ad arra a régi kérdésre: ki a magyar? Barátaim, az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz. Ennek a háznak az a küldetése, hogy hozzásegítsen bennünket ahhoz, hogy az unokáink is magyarok lehessenek. Legyen ez a hely a magyar népi kultúra főhadiszállása. Legyen az a hely, ahol kitalálják annak a módját és megtalálják az utakat, hogy elvihessük népművészetünk értékeit a magyar fiatalokhoz.

Orbán Viktor

 

Eddig az idézet.

 

Szóval, tisztelt hazug DK, hazug Ujhelyi és a többi hulladék, mérhetetlen ellenzéki párt!
Hazudozzatok csak tovább, keltsétek csak a gyűlöletet és kaptok egy újabb kétharmadot!
Ti kretén idióták!

 

mindenszo.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Így néz ki Szijjártó Péter élete első maratonija után

Szentesi keményen helyretette az Erdogant szidalmazó Fluor Tomit