in

A liberális sajtó most Hosszú Katinkáékat járatja le – Közleményt adtak ki – BREAKING: megszólalt Hosszú Katinka és Shane Tusup

megszólaltak…

Budapest, 2015. január 11.Hosszú Katinka úszónó és férje, egyben edzője, Shane Tusup Budapesten 2015. január 10-én. Az úszónő 2014-ben öt világrekordot állított fel, hat Európa-bajnoki érmet (közte három egyéni aranyat), 68 világkupa-érmet (közte 51 aranyat) szerzett, 122 győzelemmel ő vezeti a vk-történet örökranglistáját. Tavaly elnyerte a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) az év legjobb női úszójának járó elismerését, Magyarországion év legjobb női sportolója lett és a Figyelő gazdasági hetilap első alkalommal neki ítélte Év Embere díját.MTI Fotó: Kovács Anikó

Egyszerre hozott nyilvánosságra a közösségi oldalán egy nyilatkozatot az olimpiai bajnok és az edző, férje.

Mint arról mi is írtunk felröppent a hír, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága bajban van. Sok találgatás jelent meg ezzel kapcsolatban a bulvársajtóban. Volt olyan lap, amely azt írta, hogy az amerikai edző dühkitörése, melynek velejárója volt, hogy tört-zúzott a lakásukban és ezután költöztek külön.

Ma a következő közelményt adta ki a házaspár.

Kedves Szurkolók, Érdeklődők!

Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet.

Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.
Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek.
Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések.

Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni.

Köszönettel,

Hosszú Katinka, Shane Tusup

(sport.blogstar.hu)

Elhallgatott hírek: Novák Katalin: Meg kell becsülni hazánkban a főállású anyákat

Fájó hír az ellenzéknek: Magyarország vezető turisztikai térség lesz