in ,

A közéletben jelen lévő baloldali-liberális embertípusról

Aki jártas a modern kori magyar történelemben, az jól ismeri ennek a fajta embertípusnak a képviselőit

Létezik a hazai közéletben egy baloldali-liberális embertípus, amely már hosszú évtizedek óta mást sem csinál, mint a zsigeri gyűlölettől vezérelve meggyaláz mindent, ami magyar és keresztény.

Aki jártas a modern kori magyar történelemben, az jól ismeri ennek a fajta embertípusnak a képviselőit. Ezek azok, akik 1918-ban előmásztak a csatornából, és egy háború sújtotta ország nehézségeit kihasználva, az őszirózsás forradalom segítségével megragadták a hatalmat.

Ezek azok, akik ugyanebben a korban Linder Béla hadügyminiszter vezetésével leépítették a magyar hadsereget, kiszolgáltatva ezzel hazánkat az ellenséges országoknak.

Ezek azok, akik nem sokkal később, 1919. március 21-én kikiáltották a Tanácsköztársaságot, s több száz ártatlan, keresztény magyar embert gyilkoltak meg a lehető legkegyetlenebb módon.

Ezek azok, akik 1945 után tevékenyen részt vettek a kommunista magyar állam kiépítésében, és örömmel asszisztáltak ahhoz, hogy hazánk területén évtizedekig szovjet katonák állomásozzanak.

Ezek azok, akik a rendszerváltás után – meghallva az idők szavát – egy perc alatt alakultak át kommunistából liberálissá, s mentették át a hatalmukat és a befolyásukat a ’90-es évekre.

Szamuely Tibor, a Tanáncsköztársaság „terrorsztagának”, a Lenin-fiúknak a vezetője

 

 

Ezek azok, akik az SZDSZ színeiben a lehető legundorítóbb magyar- és keresztényellenes politikát folytatták, mucsai bunkózva mindenkit, aki nem része a belpesti értelmiségnek.

Ezek azok, akik a kettős állampolgárságról szóló 2004-es népszavazás előtt a határon túli magyarok ellen gyűlöletpropagandát folytattak, majd két évvel később szemeket lőttek ki Budapest utcáin.

Ezek azok, akik hatalomvágyból és zsigeri magyargyűlöletből 2010 óta minden lehetséges nemzetközi fórumon megpróbálják elgáncsolni a magyar érdekeket, s rossz fényben feltüntetni Magyarországot.

Ezek azok, akik az új SZDSZ, azaz a Momentum politikusaiként a szomszédos országokban a magyar pártokkal szemben magyarellenes, soviniszta erőket támogatnak.

S végül, de nem utolsósorban, ezek azok, akik a néhány éve még ellenségeikként megnevezett politikai pártokkal is hajlandóak összeállni, csakhogy közel kerülhessenek a húsos fazékhoz.

 

A baloldali-liberális embertípus az ellenzéki médiában

Kétségtelen tény, hogy napjainkban – ahogy feljebb utaltam rá – az ellenzéki politikusok közül is sokan tartoznak a közéletben jelen lévő baloldali-liberális embertípushoz, azonban még több ilyen belpesti figurával találkozhatunk a balliberális újságírók között.

Ezek, habár rendelkeznek magyar állampolgársággal, sőt a magyar nyelvet is anyanyelvi szinten beszélik, nem rejtik véka alá, hogy mit is gondolnak a magyar nemzet hagyományairól és szimbólumairól.

Mint ismert, az indexes Miklósi Gábor az új Puskás Aréna megnyitója után írt egy bicskanyitogató cikket, amelyben bevallotta, hogy szándékosan, amolyan lázadásból maradt ülve, amikor felvidéki diákok közel 70 ezer ember előtt elénekelték az Ismerős Arcok – szerinte „érzelgős” – dalát, a Nélküledet. A baloldali-liberális embertípust képviselő Miklósi továbbá fontosnak tartotta, hogy a Székely Himnusszal kapcsolatban is kifejtse véleményét, ami nagyjából annyit takar, hogy a szövegét bugyutának és hatásvadásznak tartja, s megkönnyebbülve konstatálta, hogy a Puskás Aréna nyitómeccse előtt nem hangzott fel a stadionban.

Miklósi Gábor (mikrofonnal a kezében), az Index belpesti újságírója

 

Tíz nappal Miklósi cikke után, kedden jelent meg egy másik belpesti médiamunkás, név szerint Molnár Csaba írása – ugyancsak az Indexen. A magát „etológus” újságíróként definiáló Molnár, ahogy arról tegnap már írtunk, egy, az USA-ban élőkre koncentrált, bizonytalan módszertanú kutatás eredményeiből szűrte le azt az általános következtetést, miszerint a vallásos emberek IQ-ja a Földön mindenhol alacsonyabb, mint az ateistáké.

De nemcsak az Indexen jelennek meg rendszeresen a magyarság és a kereszténység ellen uszító cikkek, a HVG-s Hont András ugyancsak előszeretettel gyaláz meg, néz le mindent, ami fontos a számunkra. A baloldali-liberális embertípus tökéletes mintapéldányának számító provokátor a Nélküleddel kapcsolatban is megszólalt. Hont szerint az Ismerős Arcok dala egész egyszerűen szar, amelyet „a korai mulatós zene Apostol együttes által fémjelzett vonulatából és a Koral-féle nyálrockból” gyúrtak össze.

 

 

További példákat is fel lehetne hozni, hiszen az ellenzéki médiumokban rendszeresen uszítanak a nemzetben gondolkodó magyarok ellen, jelen írás üzenete szempontjából azonban felesleges lenne feleleveníteni az undorítóbbnál undorítóbb eseteket – a feljebb felsorolt három példa tökéletesen bemutatja magát a jelenséget.

 

Fel kell venni a kesztyűt

A közéletben jelen lévő baloldali-liberális embertípus képviselőinek minden szavából sugárzik az a fajta mélységes megvetés, amit a többségi magyar nemzet iránt táplálnak. A társadalomra gyakorolt legnagyobb veszélyük abban rejlik, hogy nagyon sok jóérzésű magyar embert képesek manipulálni, megnyerni az ügyüknek.

Fontos azonban éles határt vonni a közéletben jelen lévő, politikai vagy éppen metapolitikai cselekvést végző baloldali-liberális embertípus képviselői és az ellenzéki pártok szavazói között. Előbbiek veszélyes gazemberek, az utóbbiak pedig átvert, megvezetett, jóhiszemű magyarok.

Természetesen – mivel dörzsölt, számító fickókról van szó – a baloldali-lberális embertípus képviselői az elemi magyargyűlöletüket megpróbálják kormányellenességként bemutatni. Azt sugallják, hogy ők nem a magyarságot és a kereszténységet támadják, hanem a Fideszt és Orbán Viktort. Ez minden bizonnyal igaz is lehetne, ha nem tudnánk, hogy ugyanezek néhány évvel ezelőtt, illetve szellemi elődeik évtizedekkel ezelőtt hasonlóan undorító propagandát folytattak a magyar nemzet ellen – pedig akkor még a fasorban sem volt a Fidesz és Orbán Viktor.

A baloldali-liberális embertípus képviselőivel felesleges kompromisszumra törekedni, ugyanis pontosan az elmúlt száz év tapasztalatai mutatják meg, hogy soha sem lesznek képesek a magyar nemzet érdekeit szem előtt tartva cselekedni, identitásuknak nem meghatározó része sem az, hogy magyar állampolgárok, sem pedig az, hogy magyarul beszélnek.

Egyetlen egy valamit tehetünk:

fel kell vennünk a kesztyűt, és kemény, arányos válaszokat kell adnunk arra a sok gyalázkodásra és provokációra, amellyel a legszentebb értékeinket, világnézetünk, identitásunk és hitünk alapjait támadják.

Ne hagyjuk következmények nélkül, hogy a közéletben jelen lévő baloldali-liberális embertípus képviselői ezredszer is a magyar nemzet érdekeivel szemben cselekszenek!

Csapjunk az asztalra végre-valahára, mert máskülönben kettőt pislogunk, s ahogy 1919-ben, úgy 2022-ben is győzni fog a káosz és a sötétség– a baloldali-liberális embertípus vezetésével.

(Horváth Tamás, 888.hu)

Oszd meg másokkal is!

Most kaptuk a hírt! Leszavazták a szuperkórházat Karácsonyék

BRÉKING! Levették a székely zászlót a XVIII. kerületi városházáról! Akcióban Szaniszló elvtárs!