in ,

A Kormányzati Tájékoztatási Központ összeszedte a baloldal háborúpárti nyilatkozatait – Íme

Segítséget kínált a központ a baloldal miniszterelnök-jelöltjének

Ezek a nyilatkozatok egyértelműen bizonyítják, hogy Márki-Zay Péter és a baloldal fegyvereket és katonákat küldene a háborúba. Felelőtlen viselkedésük veszélyes, mert belesodorhatják a háborúba Magyarországot – írja a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében, amelyben felsorolják a baloldal nyilatkozatait a háborúval kapcsolatban. 

2022.02.01.

Fekete-Győr András: „Magyarországnak fegyverekkel kell támogatnia Ukrajnát. Először is – szövetségeseinkhez hasonlóan – fegyvereket és humanitárius segítséget kell felajánlani az ukrán kormány számára.”

2022.02.13.

Márki-Zay Péter: „Természetes, hogy a NATO tagjaként, minden módon, amit a NATO eldönt, azon belül a szövetség keretein belül, mindenféle segítséget és támogatást megadhat Ukrajnának. 

Hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is.”

2022.02.22.

Márki-Zay Péter: „Tehát, hogyha a NATO úgy dönt, hogy akár fegyverekkel is támogatja Ukrajnát, akkor természetesen ezt mi is támogatni fogjuk.”

2022.02.23.

Márki-Zay Péter: „A fegyverszállításokat is támogatnám, amennyiben a NATO és az EU így döntene. Mindig a közös döntéseket követnénk.”

2022.03.01.

Rónai Sándor: „Nagyon sajnálom a magyar kormány tegnapi bejelentését, mi szerint mi nem segítjük 100 százalékig ezt a folyamatot, hiszen más uniós tagállamok, például fegyverek szállításában segítenek. Rónai Sándor azt is mondta, szerinte ezzel hazánk nem veszélyeztetné a kárpátaljai magyarságot.”

(MTI-OS)

 

Add tovább!

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Agyhalál – Ismét az ukrajnai fegyverszállítás mellett érvelt Márki-Zay Péter

      Brutális baloldali árnyékra vetődés – Látod ezt Dobrev? Korán örültél: vádemelés nélkül szabadon engedték a volt bolgár miniszterelnököt