in ,

A Kopasz oszt üzent Szarházy Ákosnak: arra kérem Hadházy Ákost, hogy fogja a hátizsákját és húzzon ki a frontra!

Ő túl gyáva, hogy a saját bőrét vigye a vásárba, de ahhoz elég bátor, hogy minket gyávának nevezzen.

„Vannak olyan hitvány, senkiházi baloldali politikusok, akik simán háborúba küldenének egy országot, hogy aztán elégedetten hátradőlve felvegyék a pénzt a lobbistáktól, akik a globalista elitnek kalapolva minél több pénzt akarnak szakítani azon, hogy nemzetek mennek tönkre.

De van ettől egy sokkal aljasabb fajta is. Az amelyik nem csak a mindenkori vezetést ösztönzi arra, hogy háborúba küldje a nemzetet, hanem egészen odáig megy, hogy gyávának, alávalónak vagy ócskának nevezi a népet, amelyik nem akar megfagyni, éhenhalni, vagy golyót kapni a fejébe egy idegen háborúban.

Hadházy ez a fajta. És, mint olyan, bizonyára nem kapcsolta le a fűtést télen, nem adta le az autóját a telepen és katonának se jelentkezett még Ukrajnába. Nem. Ő túl gyáva, hogy a saját bőrét vigye a vásárba, de ahhoz elég bátor, hogy minket gyávának nevezzen.

Ezek utan én arra kérem Hadházy Ákost, hogy fogja a hátizsákját és húzzon ki a frontra! Jelentkezzen katonának és mutassa meg, hogy ő mire képes! Vagy fogja be a pofáját és hallgasson!”

 

– írja a Kopasz oszt.

 

Add tovább!

Kibújt a liberális szög a zsákból! Tordai Bence: kezdjük meg a direkt fegyverszállítást Ukrajnának!

Üzenet Baranyi Krisztinának, aki szerint sokkal olcsóbb az eper Bécsben, mint nálunk – Nem Orbán miatt drága a gyümölcs! A Nagybani Piacot a is a baloldal rabolja le! Lopják a kistermelők pénzét!