in ,

A kispesti szocialisták Erdogan feleségét kísérik óvodalátogatásra, ennyit az ellenzék Erdogan elleni gyűlöletkampányáról

Napok óta folyamatos támadások célpontja Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tayyip Erdogan budapesti látogatása miatt

Napok óta folyamatos támadások célpontja Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tayyip Erdogan budapesti látogatása miatt a balliberális médiában, ugyanakkor nem mindenkinek tilos a diplomáciai kapcsolatok ápolása a török elnök körével: a kispesti szocialista polgármester, Gajda Péter, Erdogan feleségével ment óvodát látogatni. Úgy tűnik az ellenzéknek azt is szabad, amit szerintük Orbánnak nem.

Közel 10 éves testvérvárosi kapcsolat köt minket a török nagyvároshoz, Isztambul-Pendikhez. Számtalan kulturális és diákcsere programot szerveztünk már a vezetőkkel és a Yunus Emre Intézettel. Így esett Emine Erdoğan asszony választása ma a Kispesti Szivárvány óvodára, ahol kollégáimmal fogadtam. Több mint 10 millió forintot hozott az itt zajló török-magyar programok keretében az intézmény eszközfejlesztéséhez és további felújításához, amit ezúton is köszönünk!

-írja bejegyzésében Gajda.

A bejegyzéshez csatolt fotókon a szocialista polgármester láthatóan nem érzi magát fenyegetve, pedig egy “diktatúrában” fogadja egy “diktátor” feleségét. Ennyit a az ellenzék Erdogán és Orbán Viktor elleni gyűlöletkampányáról.

 

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gyurcsány is nagyon szívesen találkozna Erdogannal