in

A jobboldalon Orbán Viktor jó értelemben vett népszerű “termék” lett már tengerentúlon is – Mindenkinek ő ad győzelmi tanácsokat

Ami tény, az tény

Orbán Viktorra mostanra az egész Világ felfigyelt. 

Akit a libernyák sajtó ilyen vehemensen támad világszerte, arra az emberre érdemes odafigyelni. No és persze itt van a politikai teljesítmény: demokratikus választásokon egymás után egy rakás kétharmad. Politikai teljesítményét illetően Orbán Viktor Európában már világrekorder.

Egyre többen kérik a receptet. Az Orbán-receptet. És Orbán Viktor elmondja, hisz’ ő is kívánatosnak tartja, ha minél több szövetséges politikai párt kerül hatalomra, akikkel majd jól együtt lehet működni.

Orbán Viktor egy jó értelemben vett “termék” is, nem a szó szoros értelmében, mert egy embert, főleg nem egy nagyszerű államférfit nem tárgyiasítunk, de mondjuk akkor inkább úgy: Orbán Viktor fogalom. Politikai teljesítménye lassan a világon egyedülálló lesz. Nem beszélve a kormányzati teljesítményről: a politikai és kormányzati teljesítmény itt szoros összefüggésben van: egyikből következik a másik.

Orbán Viktor tehát “termékké” is vált, kérik a receptet, már “odaát” is. Elhívják Amerikába, Dallasba a CPAC-ra, és ő tartja a nyitóbeszédet. Nem akármi.

Sokan még nem értik, nem fogják fel milyen kincs van a kezünkben.

Becsüljük hát meg Orbán Viktort.

 

 

mindenszo.hu

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

Kinek mit intézett a főpolgármestere – Folytatódik a metrókáosz: újra lesz, ahol járni fog a 3-as metró, de ott is össze-vissza

Jobbik-alelnök Jakab Péterről: emlékét megőrizzük