in ,

A Jobbik ócska módon hazudik a gázáremelésről – Szerinte a Fidesz emelni fogja, ha megnyerik a választásokat

ó hát persze

LENDVAI PAPAGÁJ KELT KI A JOBBIKOS KELTETŐBŐL

Magasabb fokozatba kapcsolt a Jobbik parlamenti frakciójának poéngyára. Közleményükben a következő két mondatot követték el: „Ne legyenek kétségeink: ha a Fidesz-kormány maradna április után, Magyarországon elszabadulnának az energiaárak. Lassan mondjuk, hogy Orbán Viktor is megértse: ha a Fidesz marad, jön a villany- és gázárak növekedése.”

Lassan mondjuk, hogy Lendvai Ildikó eltévedt papagájának szerepét betöltő, a fenti közleményt jegyző Kepli Lajos, jobbikos országgyűlési képviselő is megértse: az Orbán Viktor vezette magyar kormány rezsicsökkentésnek köszönhetően tavaly Magyarországon volt a harmadik legalacsonyabb az áram ára és a negyedik legalacsonyabb a gáz ára az Európai Unióban.

Fotó: MTI Montázs: Magyar Idők Online

Amióta huszonöt százalékkal csökkentette a kormány a gáz, az áram és a távhő árát, a magyar családok évente átlagosan 170 ezer forintot takarítottak meg a rezsicsökkentéseknek köszönhetően, összesen pedig mintegy 1100 milliárd forint maradt a családoknál 2013 elejétől.

A lassan mondott vicces közleményekkel szemben, a fenti adatok lassan és gyorsan mondva is a tények kategóriába sorolhatók.
(Nagy Árpád, magyaridok.hu)

A Zsúrpubi nevű agyhalott libsi portál megfenyegette Orbán Viktort

Nem stadion! BALATON! – Fejlődő balatoni úthálózat