in ,

A Jobbik és nyúlványa, a Magyar Nemzet karácsonykor is kelti a gyűlöletet

Nem állnak le

A jobbikos Magyar Nemzet és a szebb napokat is látott HírTV a nyugdíjasoknak szánt Erzsébet-utalványok kapcsán elég komoly hangulatkeltésbe kezdett.

A szocialista zsigerekre, és az elemi gyűlöletre rájátszó cikkekkel próbálják lejáratni a kormány Erzsébet-utalványos ajándékcsomagját. A gyűlöletkeltés megalapozásaként Simicska tévéje azzal állta elő, hogy a kormány több százezer forint értékben küld Erzsébet-utalványokat a határon túlra.

Szándékosan a határon túli szókapcsolatot használják Simicska jobbikos újságírói, ezzel rájátszva a szocialista néplelket rabul ejtő mítoszra, amely szerint a kormány fizeti az összes kettős állampolgár nyugdíját. Huszonhárommillió román stb. A gyurcsányista baromságot a jobbikos gyűlölettel vegyítő magyar nemzetes „újságírók” a szókapcsolatot tehát tudatosan használják rosszul, hiszen ők is tudják, hogy több tízezer magyar nyugdíjas él Kanadában, Amerikában és Európa más országaiban, míg a kormány a határon túliaknak nem folyósít nyugdíjat, hacsak nem dolgoztak korábban Magyarországon.

Értetlenkedve, már-már bamba arckifejezéssel kérdezik, hogy vajon a kormány miért küld  Erzsébet-utalványokat, amelyeket egyébként csak Magyarországon lehet felhasználni.

A válasz meglehetősen egyszerű és prózai, kár, hogy Simicska emberei nem étik:

Minden MAGYAR NYUGDÍJAS jogosult az utalványra FÜGGETLENÜL A LAKÓHELYÉTŐL.

(Megjegyzem, hogy ha nem kapnának a külföldön élő magyar nyugdíjasok, akkor máris diszkriminációt kiáltanának ezek a függetlenobjektív mesemondók)

Az egyenlő bánásmódra figyelemmel nem tehető különbség az ellátásban részesülők között sem állampolgársági alapon, sem lakóhely szerint.

Az öncélú gyűlölködéstől mentes Áldott Ünnepeket Kívánunk!
(Oláh Gellért, 888.hu)

Jó hír Erdélynek! – Beterjesztették Székelyföld autonómiatervezetét

Mindenszo.hu : A kis Jézus minden évben csodát művel a Világgal