in ,

A HVG hülye újságírója szerint Orbán vagy dzsungelharcos vagy állatkerti igazgató

Terítéken Magyarország, a kormányfő és az EU

Egy bizonyos Tömpe István nevű akárki megszólalt a HVG-n, és rögtön Orbán Viktort ekézte. Nem akármilyen kifejezéseket használt ám.

Tömpike szerint Orbán Viktor vagy dzsungelharcos vagy állatkerti igazgató. Tömpe vaskos Orbánozásában kifejti hazugságait arról, hogy mi is jár valójában Orbán fejében, miféle világuralmi tervek. Agyhalál.

Egyébként Tömpének igaza van, csak jó lenne, ha eldöntené, hogy Orbán Viktor micsoda:

  • Ha Orbán Viktor dzsungelharcos, akkor az EU egy dzsungel.
  • Amennyiben Orbán állatkerti igazgató, akkor az EU az állatkert.

Így már stimmel, Tömpe elvtárs.

 

 

 

De nézzük ki is ez a Tömpe úr:

 

,Tömpe István kormánybiztos, pénzügyminiszter-helyettes, bankelnök és MÁV-elnök is volt. Családtörténetként és memoárként is olvasható könyvében a politikai és gazdasági rendszerek törvényszerű bukásának történetét családja, valamint saját személyes történetén keresztül éli meg és írja le.
….
A rendszerváltás azonban – kezdetben legalábbis úgy tűnik – meghozza Tömpe István számára a képességeinek megfelelő lehetőséget, és a gazdasági rendszerváltók egyik kulcsfigurája lehet. A külföldet, elsősorban a privatizációban érdekelt nyugati országokat bejáró-kijáró gazdaságpolitikus miniszterhelyettes, az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő RT egyik első igazgatója lesz, akkor, amikor a közvélemény – akárcsak ma – a nemzeti vagyon széthordásáról, az ország kiárusításáról beszél. 1996 és 1998 között a MAV Rt elnöke, majd a MÁV Start igazgatósági tagja…

 

 

Tehát innen fúj a szél. Tömpe egy rablóprivatizátor. Máshol ezt tolvajnak hívják.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Szerintük a 200 ezres minimálbér propaganda – A kommunisták rongálják a Nemzeti Konzultáció plakátjait, mi pedig szépen kitöltjük a Konzultációt

A bolgár nőt Zalaegerszegről is elzavarták, ahogy azt kell! Videó