in ,

A Horthy szobor ügye csak provokálás a Mi Hazánk részéről – Triggerelés és muníció az ellenzéknek

Semmi másról nem szól az egész

Tisztázzuk: a Kormányzót a kommunista rendszer lejáratta, a hergelést a liberális csőcselék a Rendszerváltoztatás után pedig folytatta.

Mivel a társadalom számára sincs tisztázva Horthy Miklós személye, múltja, tettei, szerepe a történelemben, ezért csak egy hangos liberális törpe kisebbség hangja hallatszik a kormányzó kapcsán. Pedig ha mindenki tisztába lenne érdemeivel, nem használná őt fel ennyire a politika, hanem tisztelnék a kormányzót.

Szóval Horthy szerepe a társadalom számára nem egyértelmű. Ezt jól tudja a Mi Hazánk is. Kell egy kis téma tehát, és muníció az ellenzék számára, mert jelenleg nincs nekik semmijük: se politikájuk, se támogatottságuk, se semmijük.

És itt jön a képbe a Mi Hazánk: ők szerepelhetnek, az ellenzék pedig muníciót ad, mert hogy ennek az akciónak lényegében semmi értelme nincs, az is biztos.

T. László, akinek a nevét nem írjuk le teljesen (nem érdemli meg), kétes figura: ott volt az MTVA ostrománál is, és van egy jó kis fotó róla:

Mit tetszik itt csinálni, hm?

 

Ennél sokkal kevesebbért Budaházy börtönbe került. És azóta is ott van, T. László pedig látszólag érinthetetlen. Hát nem érdekes?

A másik figura pedig, aki ott állt a szobor mellett, a Magyarok Világszövetségének elnöke, Patrubány Miklós. Szintén kétes figura. Mindegyik nemzetit játszik, de ő pl. megakasztotta a kettős állampolgárság ügyét, jó 6 évre. A 2004-es népszavazás a kettős állampolgárságról ugyanis rosszkor jött: nem nemzeti kormány volt, nem volt olyan helyzetben sem az ország, sem a magyar társadalom, és minden felmérés azt mutatta, hogy nem lesz egyértelmű eredmény egy ilyen népszavazásnak. Ezért aki ennek ellenére megszervez egy ilyen népszavazást, az eleve a kudarcra hajtott. Sikerült. Tehát Patrubány Miklós szerepe is eleve kétséges.

Ott áll ez a két alak, és Horthy szobrot “avatnak”, a Parlamentben, két héttel azelőtt, hogy kiderüljön, megkapjuk-e a kb. 10-20 ezer milliárdos pénzt az EU-tól vagy sem. Már csak egy provokáció hiányzott ilyenkor.

A többit, említett személyek szerepeinek továbbgondolását az olvasóinkra bízzuk.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


ÚJ! Kövess minket a Twitteren is!
Twitter Logo Vector Art, Icons, and Graphics for Free Download

 


Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Egybites szekta – A bolgár Dobrev kiadta nyilatkozatát: “Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán!”

Németh Balázs: Nyugat-Európában is boldog-boldogtalan ársapkát és árplafont követel – Itthon elnézést kérhetnének azok, akik az árstopok miatt: hülyéznek, kommunistáznak, Észak-Koreát emlegetik.