in ,

A hongkongi tüntetés sem a kiadatási törvényről szólt! Most már a kormány lemondását akarják! Nem ismerős ez valahonnan????

A módszer ugyanaz…

Amikor a Világ médiája (ami ugye tudjuk kiknek a kezében van)  valamit nagyon felfúj, akkor az büdös. Ugyanilyen volt a Hongkongban zajló tüntetéssorozat is. Rögtön gyanakodtunk, de most már egyértelmű, hogy ismét igazunk van.

Hetek óta tartanak a durvábbnál durvább tüntetések Hongkongban egy bizonyos kiadatási törvény miatt. Már eleve az furcsa, hogy vajon milyen törvény lehet az, amitől ennyire felbőszülnek tizen és- huszonéves fiatalok???

Hosszú tüntetéssorozat után természetesen Kína meghátrált, és visszavonta azt a bizonyos kiadatási törvényt. És lám, a tüntetések nem maradtak abba, hát nem fura? Csak nem eleve úgy szervezték, hogy egy ürügy (pl. egy törvény) alapján az utcára lehessen hívni az embereket (lásd „internetadó”, vagy „rabszolgatörvény”) ?

A nemzetközi Globalogazdi módszereit tehát ismerjük: támogasd meg az összes hírügynökséggel a balhét (Reuters, AFP, stb.), hívd az utcára a fiatalokat a Facebook vagy egyéb közösségi média segítségével, hivatkozni kell egy törvényre, hogy vonják vissza….és ha esetleg visszavonták, akkor már a kormány lemondását kell követelni, valamint lehetőleg kirobbantani egy véres polgárháborút.

ISMERŐS MÓDSZER!

Ugyanis a hongkongi tüntetők már a KORMÁNY lemondását követelik, és amerikai zászlókat lengetve, kérve az USA segítségét! Kibújt a szög a zsákból!

Mit számít már az a kiadatási törvény, igaz???

mindenszo.hu

Nem stadion – Birtokba vette a forgalom a megújult százhalombattai vasútállomást

Nem stadion – Itt tart a biodóm építésével a Market