in ,

A hónap legjobb híre! – Megszűnt az Együtt – Végleg becsicskultak

A mai nappal úgy döntöttünk, hogy felszámoljuk az Együttöt

A mai nappal úgy döntöttünk, hogy felszámoljuk az Együttöt, mint politikai, jogi entitást, tehát a párt megszűnik – jelentett be a párt elnöke. Juhász Péter arról is beszélt, hogy az Együtt közössége együtt fog maradni, ősszel „valahogy, valamilyen formában” folytatni fogják. 

A Facebookon, élő adásban, az Együtt küldöttgyűlésének tagjaival a háttérben jelentette be Juhász Péter szombaton, hogy megszűnik a párt. Hozzátette azonban, hogy ez nem jelenti azt, hogy a közösség valamilyen formában ne maradna valamilyen módon együtt.

Kialakult egy olyan értékközösség, amely nem kívánja feladni azt a hitet, elvet, akaratot, szándékot, amit az elmúlt években magáénak tudott.

A közösség ősszel újra fogja definiálni magát – tette hozzá. Juhász Péter végül megköszönte azoknak, akik támogatták őket abban, hogy vissza tudják fizetni a 153 millió forintnyi kampánytámogatást.

Ez is megerősítette ezt a közösséget abban, hogy van igény a munkánkra, hogy számíthatunk rátok, hogy szeretnétek azt, hogy egy ilyen hithű politizálás legyen a magyar ellenzékben.

Valahogy folytatjuk! – zárta gondolatait Juhász.

Fotó: Horváth Péter Gyula/PS

(forrás: Szecskó Petra, pestisracok.hu)

TISZTÁZZUK VÉGRE! – Gyurcsányék kergették devizahitelekbe az embereket

Szárnyal a Fidesz-KDNP népszerűsége: már hárommillióan szavaznának rá – A libsik már magzatpózban sírnak