in , ,

A hollandok visszaküldenék a migránsaikat a többi EU-s tagállamba

A holland kormány visszaküldené az illegális bevándorlókat azokba az EU-s országokba, ahonnan Hollandiába érkeztek.

Többek között ezért is hasznos a magyar déli határon álló kerítés, mivel így az illegális bevándorlók nem tudnak bejutni Magyarországra, hogy aztán innen tovább menjenek más EU-s tagállamokba, majd visszaküldjék őket ide – írja az Origo.

A holland igazságügy-miniszter a Volksrant újságnak adott interjút, amelyben kifejtette, hogy visszaküldik Belgiumba és Németországba azokat a migránsokat, akik onnan érkeztek.

A kör itt nem zárul be, hiszen Belgium és Németország visszaküldheti a migránsokat oda, ahonnan hozzájuk jöttek be. A holland igazságügyi-miniszter azt reméli, hogy ha a migránsok tudomást szereznek erről, akkor elmegy a kedvük attól, hogy Hollandiába menjenek.

Tavaly 16 ezer illegális bevándorló érkezett Hollandiába, és mintegy 14 ezren adtak be családegyesítési igényt.
Sok gondot okoznak a migránsok

Nem rég rabolták ki Pauline Krikkét, Hága polgármesterét egy migránsok által nagy számban lakott negyedben. A történteket először megpróbálta eltitkolni a polgármesterasszony, de végül a holland RTL tudomást szerzett róla, így a városvezető kénytelen volt elismerni a rablást.

Volt olyan eset is, amikor öt migráns megerőszakolt két holland lányt egy antwerpeni szállodában. Megdöbbentő, hogy mindezek ellenére, az  önkormányzati választások előtt a baloldali Munkáspárt és a Zöldek – a győzelem érdekében – szövetségre léptek a szélsőséges iszlamista tanokat hirdető NIDA nevű muszlim migránsok által alapított párttal.
(Tóth Dalma, 888.hu)

Apáti Bence – Ha a migrációról írsz, letilt a Facebook

Így készíti el Orbán Viktor a húsvéti sonkát (videó)