in ,

A hét kérdése – 8 napon belül gyógyuló sérülést okozó SZFE-maszkos megsebesítéséért 6 év? És Varju (DK) a 8 napon túl gyógyuló sérülés okozásáért mennyit fog kapni???

Vannak gondok az igazságszolgáltatásban

Két ügy. Látszólag két különálló ügy, de nem az.

Ízlelgessük az első hírt: nagy híre ment annak, hogy Budapesten, egy tömegközlekedési eszközön késsel megvágtak egy SZFE-maszkos utast. A bűnöst természeten el kell kapni, és meg kell büntetni. Kapjon arányos büntetést!
Az utas 8 napon belül (!) gyógyuló sérülést szenvedett. Gyorsdöntésben megszületett az ítélet: 6 év börtön. A 6 évhez hozzátartozik, hogy az elkövető visszaeső bűnöző. Felmerülnek bennünk gondolatok. Mi csak kérdéseket teszünk fel: ha ezeket a tényeket lehántjuk az egészről, biztos, hogy egy 8 napon belül gyógyuló sérülésért 6 év börtön jár? Jól van ez így, kéremszépen? Netán az ítélet súlyosságát az SZFE maszk is súlyosbította? Mert akkor itt politikai ítélet is születhetett, ismételjük, születhetett, tehát mindez feltételezés!

Arra leszünk kíváncsiak, hogy Varjú László DK-s képviselő az MTVA-ban elkövetett erőszakos fellépéséért, amelynek következtében egy biztonsági őr 8 napon túl (!) gyógyuló sérülést szenvedett, ott vajon mi lesz az ítélet?

És utána a kettőt hasonlítsuk össze, majd vonjuk le a következtetéseket a magyar “igazságszolgáltatásról”.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tegye fel a kezét, aki akar extra TB-t, vizitdíjat és kórházi napidíjat fizetni!

Pénteken egy szokatlanul komoly hangvételű Trollt láthattunk – Videó