in ,

A hazaáruló Ujhelyi István megpróbálta megzavarni Deutsch Tamás sajtótájékoztatóját – De végül nem sikerült az amatőrnek

Ujhelyi István megpróbálta megzavarni Deutsch Tamás sajtótájékoztatóját, de még ez sem sikerült

 

Az utóbbi hónapokban botránypolitizálást folytató ellenzék akcióihoz méltó tervet eszelt ki Ujhelyi István MSZP-s uniós képviselő. A szocialisták európai listavezetéséről lecsúszó politikus Deutsch Tamás sajtótájékoztatóját akarta megzavarni, de ebben megakadályozta a kapucsengő. A fideszes politikus később azt mondta – utalva arra, hogy Ujhelyi korábban sikertelenül próbálkozott, hogy Fidesz-tag legyen –, hogy ha be akar lépni a Fideszbe, azt nem a székházban és nem vasárnap kell megtenni.

 

„Egy sajátos akcióra készülök, kíváncsi vagyok, milyen lesz a fogadtatása. Deutsch Tamás EP-képivselő meghirdetett egy sajtótájékoztatót, én meg úgy döntöttem, hogy akkor besétálok, és beülök. Felteszek neki kérdéseket. Kíváncsi vagyok, hogyan reagál” – Ujhelyi István ezzel a „sajátos” performansszal készült, derült ki Facebook-oldaláról. Az akció – mint oly sok ellenzéki ügyeskedés – nem sikerült, ugyanis

az eseményre előzetesen regisztrálni kellett volna. A szocialista politikus ezt nem tette meg, így nem volt lehetősége kötözködni.

A sajtótájékoztatón amúgy több ellenzéki médium képviseltette magát, például az RTL Klub is. Számukra nem okozott gondot a regisztráció.

 

Ujhelyi István
Forrás: MTI/Földi Imre

Deutsch Tamás az Ujhelyi- és balhémentes sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Brüsszel bevándorláspárti terveinek sok köze van Soros Györgyhöz. A Fidesz EP-képviselője a magyar kormány és a Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottság közötti vitára utalva közölte, Soros György egy kiterjedt személyi hálózatot működtet a brüsszeli testületben, hogy a terveit megvalósítsa, és azokból előterjesztések, döntések, rendeletek legyenek. Meglátása szerint ennek része, hogy az amerikai milliárdos „megrendelte, hogy ne kerítések határozzák meg az Európai Unió külső határainak védelmét, hanem a nemzetállamok határvédelmi képességeit gyengítő közös uniós határvédelmi rendszer jöjjön létre”.

Deutsch később azt is megjegyezte, ha Ujhelyi be akar lépni a Fideszbe, akkor azt nem a székházban és nem vasárnap kellett volna megtennie. Arra utalt, hogy a kilencvenes években még a Fideszbe jelentkezett, azonban nem vették fel, így került a szocialistákhoz.

 

(forrás: Bordács Bálint, www.origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Díszes neobarokk vasútállomás kap méltó felújítást az Alföldön

Hatalmas Fidesz győzelem egy vasárnapi időközi választáson! – Mutatjuk a számokat