in ,

A hazaáruló, bunkó Jávor Benedek nem kér bocsánatot Novák Katalintól – Videó

Továbbra sem kér bocsánatot Jávor Benedek Novák Katalintól

Továbbra sem kér bocsánatot Jávor Benedek Novák Katalintól. A Párbeszéd korábbi EP-képviselője szex-partival mosta össze Silvio Berlusconi, valamint a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár találkozóját. Karácsony Gergely közvetlen munkatársa a Hír TV kérdései elől a bojkottra hivatkozva elmenekült.

Imádkozom érte, nehogy összekeveredjenek véletlenül a meghívók, és nehogy egy ungabunga parti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló eszmecsere helyett-így sértegette a család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt Silvio Berlusconival tartott megbeszélését követően Jávor Benedek.

 

Novák Katalin Facebook-posztban reagált az ízléstelen kijelentésre. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár felszólította Karácsony Gergelyt hogy határolódjon el politikustársától. Azt írta: Bízik benne, hogy Főpolgármester úr tájékozódik, levonja a következtetéseket és a jövőben olyanokat bíz meg a budapestiek képviseletével, akik nem gyűlöletet szítanak.

A Párbeszéd volt EP-képviselője Karácsony Gergely bojkottjára hivatkozva nem nyilatkozott a Hír TV-nek. A közmédia kérdésére viszont azt válaszolta, továbbra sem kíván bocsánatot kérni Novák Katalintól.

Ööö…ööö… Silvio Berlusconit hoztam összefüggésbe ezekkel a partikkal, ööö…ez nem összefüggésbe hozás, hanem ez tényszerűen bizonyított, hogy ilyen partikat szervezett. Öö.. egy ilyen emberrel mutatkozni szerintem meglehetősen kínos és kellemetlen, ez körülbelül olyan, minthogyha én Björn Lomborg klímaváltozást tagadóval mutatkoznék nyilvános rendezvényeken mosolyogva

– mondta Jávor Benedek.

A mindennapok Női Szemmel Egyesület pedig online petíciót indított Jávor Benedek sértő kijelentése miatt, a szervezet elnöke, Király Nóra felszólította a Párbeszéd volt EP-képviselőjét, hogy lépjen vissza mindenféle közéleti szerepvállalástól.

(hirtv.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Most kaptuk! Liget projekt: már 50 ezer aláírás mellette! Ez rekord! Ömlenek az aláírások

Hatalmas liberális nyivákolás volt a Csörtében Orbán Viktor évértékelője miatt – Videó