in ,

A Google politikai megrendelésre akarja tönkretenni a mindenszo.hu-t

Most hirtelen sértjük az irányelveket, érdekes

Mint arról egy nappal ezelőtt beszámoltunk, a Google nemes egyszerűséggel, minden ok nélkül eltávolította a hirdetéseket a mindenszo.hu honlapjáról. Ezzel is ellehetetlenítve a kollegáink megélhetését, hiszen ez volt az egyetlen bevételi forrásunk.

A Google Adsense fellebezési rendszerben legalább 1 hét vizsgálati időt adtak meg, és mit ad Isten? Másnap megjött az elutasító nyilatkozat az alábbi szöveggel:

Üdvözöljük!

Köszönjük, hogy benyújtotta fellebbezését. Azonban a mindenszo.hu alapos megvizsgálása után, valamint az Ön visszajelzésének figyelembe vétele mellett úgy döntöttünk, hogy webhelyén jelenleg nem áll módunkban ismét engedélyezni a hirdetések megjelenítését, ugyanis a webhely továbbra is megsérti programszabályzatunkat.

A példaoldal, ahol szabálysértés történt: https://mindenszo.hu/

 

Blablabla. Továbbra is indok nélkül, hamis ürügyekre hivatkozva tiltják le oldalunkon a hirdetéseket. Egy évvel ezelőtt is ugyanezen struktúra szerint működött honlapunk, érdekes, akkor semmi gond sem volt vele. Minden fórumot megkeresünk, minden nyilvánosságot, és jogi lehetőséget megragadunk, hogy a Google politikai aljasságára felhívjuk a közvélemény figyelmét! Nem hagyjuk annyiban!

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Szijjártó Péter visszautasította az ENSZ-ben Magyarországról terjesztett valótlanságokat

Sebestyén Balázs: „Boldog leszek, ha a fiam jobban beszél angolul, mint magyarul.”