in ,

A főpolgármesternek el kell tűnnie a közéletből – Örökre!

Itt az idő

Sok a problémánk ezzel a Karácsony Gergely névre hallgató ipsével. Nem szeretjük a nevét, mert bemocskolja legszebb ünnepünket, a karácsonyt.

Maradjunk a főpolgármester megszólításnál.

Ma arról fogunk írni, hogy miért kell eltűnnie a közéletből a főpolgármesternek.

 

Budapest állapota

Huszonötször mindent leírunk, hogy mit művelt Budapesttel, ezt most nem fogjuk megismételni huszonhatodszor. Budapestet tönkreverte a főpolgármester, ez a lényeg. A közlekedést, a kerületeket és úgy mindent. Nincs semmi felmutatható eredmény, csak botrányok.

 

Botrányok a főpolgármester körül

Tüttő Kata és a Lánchíd és a kivitelező. Az 5 milliárddal drágább felújítási költség. Botrányos közlekedésszervezés. A szemétszállítás problémája. A BKK botrányai. A Városháza-Gate. A guruló dollárok és a főpolgármester embere, Korányi, akit a botrány miatt el kellett távolítani a főváros hivatalából.

Sok-sok botrány Budapesten és szinte mindegyik mögött, körül ott van a főpolgármester. A bájvigyor mögött valami egész más uralkodik a főváros első emberének agyában. Valami gonoszság, amit a vigyor eltakar. Valami aljasság, amit a hülye vigyorgása és töketlenkedése elfed. A vászon mögött a csávó gonosz és aljas.

Nincs szükségünk egy ilyen főpolgármesterre.

Itt lenne az ideje, hogy a foghíjas csávó eltakarodjon a főváros éléről, de a közéletből is, méghozzá végérvényesen!

 

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

 

 

 

További híreink:
Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmustGuruló dollárok – Münchenben találkozhatott Maki Zaj és Korányi közvetlenül az első amerikai utalás előttNem kell hisztizni, nem kell pattogni, minden rendben van! Tűzifaprogram: kár volt a hisztériáért, a hatalmas igény sem veszélyezteti az erdőketPintért, Káslert a tanárokat és mindenkit gyalázott egy hajléktalankinézetű akárki a 168 órában – Ezért kár volt interjút adni

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Itt a vége! Budapest autósközlekedése leáll – Közel kerültünk hozzá, hogy teljesen ellehetetlenítsék az autósokat Budapest egyik belső kerületében

Guruló dollárok – Megsemmisítő akcióval és videóval állt elő a Fidelitas. Íme – Videó