in ,

A főpolgármester gyakorlatilag csak virtuálisan dolgozik – A valóságban nem tesz semmit

Facebook huszár

Elterjedt a nemzeti oldalon, hogy Karácsony Gergely nem más, mint egy Facebook huszár. Nagyon találó kifejezés.

Egészen elképesztőnek tartjuk azt a fajta főpolgármesterkedést, ami kb. a Facebook bejegyzésekben, és Facebook videók készítésében ki is merül. Egy pillanatra idézzék fel Tarlós István kormányzását. Ő nem a Facebookon irányította Budapestet, hanem a való életben. Valódi irányítója, igazi vezetője volt Budapestnek. Pártpolitikát szinte egyáltalán nem folytatott Tarlós István.

És mit művel Karácsony Gergely? Facebookozik, naponta többször is, mindenkit mindenért hibáztat, de ő, mint vezető, semmiért nem vállal felelősséget. Még a Facebook bejegyzéseket sem ő írja, hanem valamelyik csicskája. Feltehetőleg Gál J. Zoltán az elkövető.  A jelenlegi főpolgármester egyfolytában politizál a város irányítása helyett. Permanens kampány van, semmi más. Közben szétesik a közbiztonság, késelés, késelés hátán. Folyamatosan rágalmazza a kormányt, és a kormánypártokat, vádaskodik, rasszistázik, nácizza a vele egyet nem értőket. Fetisizálja a biciklizést, és megbélyegzi, bünteti az autóval közlekedőket. Szóval van itt minden, csak Budapest irányítása nem zajlik.

Karácsony mindent csinál, csak a városépítéssel nem foglalkozik. Erre az emberre egy nyilvános budit sem lehetne rábízni, nemhogy egy főváros vezetését.

Le kell váltani, minél előbb.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Ez sírva röhögős – Jakab Péter és a bal**szok – Videó

Kiakadtak! A Bajcsy-kórház nem tűri tovább az ellenzéki rágalmakat