in , ,

A foci az foci: ne legyen szivárványszínű az Allianz Aréna! Itt lehet aláírni!

A CitizenGO szerint semmi keresnivalója a labdarúgó-mérkőzéseken az egyébként is mindenhol agyonreklámozott LMBTQ-nak.

A CitizenGO szerint semmi keresnivalója a labdarúgó-mérkőzéseken az egyébként is mindenhol agyonreklámozott LMBTQ-nak. A felhívásban azt írják: ahogy a BLM-letérdelésekhez sem csatlakozott Magyarország, nem kérünk az LMBTQ-lobbiból sem a meccsek alatt.

 

 

LMBTQIA+ szimpatizánsok petícióban kérik az Allianz Arénát, hogy a jövő heti német–magyar mérkőzés alatt világítsák ki szivárványszínűre a müncheni stadiont. Céljuk ezzel a héten elfogadott magyar gyermekvédelmi törvény kritizálása, mivel az megakadályozza a különböző (homo)szexuális és transzgender tartalmak gyerekekhez való eljuttatását. A CitizenGO szerint az LMBTQ-szervezetek az Európa-bajnokságot ezzel politikai üzenetük felhangosítására használnák fel.

„Szerintünk viszont #AFOCIAZFOCI. Semmi keresnivalója ott az egyébként is mindenhol agyonreklámozott LMBTQ-nak! Ahogy a BLM-letérdelésekhez sem csatlakoztunk, nem kérünk az LMBTQ-lobbiból sem a meccsek alatt!”

– írják a CitizenGO oldalán.

Hozzátették: azt sem szeretnénk, hogy a fél világsajtó Magyarországot ekézze a mérkőzés napján.

„Ezért összefogunk, és felszólítjuk a müncheni Allianz Arénát, hogy ne engedjen az LMBTQ-lobbi követelésének, ne alázza meg a magyar csapatot és a magyar nemzetet, és ne világítsa ki szivárványszínűre a stadiont a magyar válogatott mérkőzése alatt” – áll a felhívásban.

 

(Nagy Orsolya, magyarnemzet.hu)

 

Add tovább!

Dömötör válaszolt Párhuzamos Györgynek: egy senki által meg nem választott adókerülő keresztapa ne adjon leckéket demokráciából

Van itt zsé! Egy rakás pénzen ül a főpolgármester: hatszor felújíthatnák belőle a Lánchidat