in ,

A Fidesz kiakadt! Czunyiné: Felháborító, hogy Szabó Tímea szó nélkül hagyja Burány kijelentését

Mikor zárja ki Szabó Tímea frakcióvezető a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort a Párbeszéd képviselőcsoportjából?

Mikor zárja ki Szabó Tímea frakcióvezető a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort a Párbeszéd képviselőcsoportjából? – tette fel a kérdést Czunyiné Bertalan Judit. A héten Burány Sándor együttműködési kényszernek nevezte az utóbbi időszak zaklatási ügyeit. A Fidesz országgyűlési képviselője szerint a kijelentés felháborító, és nem érti, hogy a nők védelmében rendszeresen kiálló Szabó Tímea most miért hallgat.


A Fidesz felháborítónak tartja és elítéli, hogy Burány Sándor viccelődött a megalázott és szexuálisan zaklatott nőkön. Czunyiné Bertalan Judit szerint nem csak a kijelentés felháborító, hanem az is, hogy Bangóné Borbély Ildikó még nevetett is Burány szavain.

A Párbeszéd frakciójában ülő MSZP-s politikus mindössze együttműködési kényszernek nevezte a zaklatást az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának hétfői ülésén. Burány kijelentéseit a mellette ülő szocialista

Bangóné Borbély Ildikó nevetve hallgatta.

Miközben a Jobbik és az LMP elítéli a kijelentést, Korózs Lajos MSZP országgyűlési képviselője pénteken mindössze azzal tompította Burány szavait, hogy jó a humora. Korózs Lajos szerint azok a hibásak, akik nem értik a viccet. Szerinte ezért senkinek sem kell bocsánatot kérnie.

Czunyiné Bertalan Judit a Fidesz országgyűlési képviselője szerint Burány Sándor kijelentése mellett az is elfogadhatatlan, hogy a Párbeszéd frakcióvezetője mindezt most szó nélkül hagyja. A politikus emlékeztetett: Szabó Tímea korábban többször felszólalt a nők elleni szexuális zaklatás ellen, most mégsem emeli fel a szavát.

Azon is csodálkozunk, hogy miért ilyen nagy a csend, hiszen az ellenzéki frakciókban nem csak Szabó Tímea, de ő különösen, harsányan és hangosan emelte fel mindig a hangját. Ezért feltesszük ma azt a kérdést, hogy a nővédő Szabó Tímea mikor zárja ki a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort a Párbeszéd frakciójából

– mondta a kormánypárti politikus.

Kerestük Szabó Tímeát, a Párbeszéd frakcióvezetőjét, hogy elítéli-e Burány Sándor kijelentését és kizárja-e a párt padsoraiból a szexuális zaklatásokon viccelődő politikustársát, azonban adásunkig nem értük el.

(hirtv.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Már két polgármestere van Ferencvárosnak! – Videó

Hölgyeim és uraim! Bemutatkozik Lackner, a vátesz!