in ,

A Fidesz elvesztette a fiatalokat…

Sajnos

Magyar szurkoló a lelátón a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja elsõ fordulójában játszott Magyarország-Ausztria mérkõzés kezdetén Bordeaux-ban 2016. június 14-én. (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)

A kormányközeli közvéleménykutatók nem fogják lehozni azokat a kutatásokat, hogy mennyi fiatal, hova, és kire szavazott az önkormányzati választásokon. Ellenben bizonyosak vagyunk, hogy a libsi közvéleménykutatók (IDEA, Median, Republikon, Publicus…stb.) meg fogják mutatni ezeket a számokat. Az elborzasztó számokat, hogy a Fidesz elveszítette a fiatalokat. Ugyanis önmagában egy családtámogatási rendszer még nem fogja a fiatalokat bevonzani. Ugyanis sokszor egy családban az első gyermek vállalása egyre jobban kitolódik: sok példa van arra, hogy nem ritka a 40+  -os család, ahol csak most jön az első gyerek.

Tehát családtámogatással nem lehet bevonzani a fiatal szavazókat, akkor mivel? Hol vannak a fiatalok?

A mostani tizen- és huszonévesek mit csinálnak?

Tévéznek? Nem!

Rádióznak? Nem!

Facebookoznak? Nem!

 

Akkor mit csinálnak?
Instagramoznak. Couboznak, Snapchatelnek. Youtube videókat néznek…stb.stb. Tehát a népszerű webkettes közösségi oldalakat használják. A Fidesz el tud jutni ezeken a csatornákon a fiatalokhoz? (Egyelőre) nem! Ki tud eljutni? Hát a Momentum! És miért? Mert ők használják ezeket a közösségi oldalakat, a Fidesz pedig nem.

És ha ez így marad, akkor a kormányzó párt egyre nagyobb bajba kerül! Akár a 2022-es választások is.

 

Ébresztő!!!

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

A IX. kerület főboszorkánya kilakoltatással, és börtönnel fenyegetőzik

A Böszme napirend előtt az Őszödi beszédét magyarázza….