in , , ,

A fehér emberek ellen zajlik támadás modern eszközökkel, világszerte – Íme a módszerek

Mi így látjuk

Jó néhány éve zajlik a kommunizmus után (100 millió halott volt az eredménye) egy újabb társadalmi kísérlet a Földön, amit a nagy nemzetközi cégek, kozmetikai cégek, divatmárkák, vezető italmárkák, és úgy a teljes uralkodó liberális média világszerte rá akar erőltetni az emberiségre. Sok kísérletük ugyan elbukik, de láthatunk sikeres projekteket is: gondoljunk csak a társadalmi nemek létére / nem létére. 20 évvel ezelőtt csak biológiai nemek voltak, és nem létezett a ma már 106 féle társadalmi nem. Ez is egy kísérlet. A cél a fehér emberek összezavarása, és identitásának elvétele. Ideje kijelenteni: két nem létezik a Földön: férfi, és nő. A többi bullshit, emberkísérlet.

De mindez csak egy nagyobb folyamat része. Néhány pontban összegeztük, hogy valójában mi is folyik a világban a fehér emberek ellen.

 

 

Elterelés: klímavédelem

A klímavédelem tökéletes figyelemelterelés. Noha a klímaváltozás létezik, de az erőszakos liberális thunbergi neomarxista zöldek elfelejtik hozzátenni, hogy klímaváltozás mindig is volt. Nagyjából évmilliárdok óta van. A klímaváltozás állandó, és semmit sem lehet tenni ellene. SEMMIT!  Az emberiségnek pedig ehhez semmi köze. Amikor az emberiség nem létezett, már akkor is volt klímaváltozás. A CO2 (széndioxid) mint új ellenség, pedig egy magyar atomfizikus, klímakutató szerint bizonyítottan baromság (erről majd egy későbbi cikkünkben.) A CO2-nek tehát semmi köze nincs a klímaváltozáshoz, az EU mégis 100 milliárd eurot akar költeni rá a kontinensen (teljesen feleslegesen.) A bevándorlásról tehát sikerült a témát elterelni a klímahisztire, végre van valamije a fehér embernek, ami ellen küzdhet (teljesen feleslegesen.) Miután elfoglaltuk a fehér embert a maga kis szélmalomharcával, jöhet a lényeg.

 

 

A kultúra elvétele

Mozi. Csak el kell menni a moziba, vagy meg kell nézni egy Netflix sorozatot, ordít a fehérellenesség (valamint a keresztényellenesség) szinte minden filmből. Csak egy példa: a Bad Boys 3 nemrég került a mozikba, és már az első 5 percben elkiabálta magát Will Smith, hogy “gyökér, gazdag fehér emberek!”, persze a naiv magyar nézőközönség még fel is nevetett, mi viszont majdnem kimentünk a moziból. Minden mai hollywoodi mozifilmből ordít a fehérellenesség, és szinte az összes filmben elhangzik a “fehér gazdag” kifejezés, pejoratív értelemben. Ez nem véletlen.
Színház. A hazai színházakban tombol a liberalizmus, és az aberráltság. A Művészetek Palotájában nemrég volt szerencsénk egy modern cirkuszi előadáshoz, amiben a 10 szereplőből az egyik egy magassarkút viselő (!) férfi volt. Őrület. Teljesen céltalanul, és oktalanul tették bele a darabba, érzékenyítés címén. Ez minden, csak nem kultúra. Erről bővebben Bayer Zsolt és Szakács Árpád “A kultúra diktatúrája” c. könyvben olvashatunk.

 

 

Megbélyegzés. Az önbecsülés elvétele

Amennyiben a fehér ember kikérné magának a fent felsorolt őrületet, akkor jönnek a megbélyegző szavak: homofób, xenofób (idegenellenes), rasszista, náci, fasiszta, transzfób, klímatagadó, stb. Ismerős, ugye? Nem lehet a fehér embernek semmiféle véleménye semmiről, mert jön a megbélyegzés, a tiltás, a büntetés (egyes országokban akár börtön!). A cél, hogy ne tudjunk tiltakozni az újkori hazug, zöld-liberális-gender diktatúra ellen, mert jönnek a bélyegek, a billogok, aminek egyenes következménye az, hogy kirúgják az orvost, a pedagógust, a diákot, a munkavállalót a munkahelyéről. Gyakorlatilag egzisztenciális fenyegetettség miatt nem állhatunk ki a normalitás mellett, sem szóban, sem a virtuális térben (jön a tiltás).

 

 

Tiltás

Tiltakozni természetesen lehet az agybaj ellen, de akkor úgy járhatunk, mint Magyarországon a pestisracok.hu: letilt a Youtube. Vagy letilt a Facebook. Vagy letilt a Twitter, vagy letilt az Instagram. Csak egy rossz szó, és jön a megbélyegzés, jön a billog, aminek egyenes következménye a közösségi médiából, tehát a világ közösségéből való totális kitiltás. Például ha egy multinál dolgozol, ott az ellenvélemény tiltott, ha nem vonulsz fel a pride-on, ezért akár ki is rúghatnak. Próbáld csak ki!

 

Populáció

A klímavédelem jegyében egyes “tudósok” már kijelentették, hogy az ember, és azon belül is a csecsemő a legártalmasabb, mert nagyon sok gázt bocsát ki. Mi tehát az üzenet? Ne szülj, mert tönkreteszed a Földet! Ellenállsz? Akkor klímatagadó vagy! Sőt, mivel fehér embert szülsz, még rasszista is vagy. Hazudják még azt is, hogy a Föld túlnépesedik, csinálnunk kell valamit. Hazugság. Nincs túlnépesedés, 20-30 milliárd embert is simán elbír a Föld, gond nélkül. Utána lehet olvasni: keress rá a neten. A gyermektelenséget is milyen furcsa módon a fehér emberek terjesztik, és csakis fehér emberek közegében. A világ fehér értelmisége üzeni a világ fehér lakosságának, hogy “ne szaporodj!”. Hisz már nem is szaporodnak, legalábbis Európában nem! Bezzeg Afrikában. Ahhoz egy szava sincs a fehér értelmiségnek. Tudják: rasszizmus, megbélyegzés, billog, és tiltás.

 

Cél

Mi lehet a cél? A cél világszerte a fehér emberek elnyomása, akár törvényekkel, és minden más fent említett eszközt bevetve. Mégis miért? Erre pedig a migráció ad választ, és az, hogy emberkísérlet zajlik, mi pedig a “fehér egerek” vagyunk a háttérben munkálkodó erők számára. Nekik irányítható faj kell, a fehér ember erre viszont nem alkalmas: mert gondolkodik. Egy jobban irányítható közegre, tömegre, igazi masszára van szüksége.

 

Miért nem fog menni? Newton harmadik törvénye miatt

Érzékelhetjük, hogy a liberális őrület hatására a világban néhányan elveszítik a fejüket a sokkhatások miatt, és pl. lövöldözni kezdenek, meg tömeggyilkolászni, de ez nem általános jelenség, a cél viszont az, hogy az legyen. Cél a káosz, a zűrzavar, és az, hogy a fehér ember totálisan elveszítse a fejét. Utána tudják mi jön: elnyomás, és új (világ)rend. Nem fog sikerülni. Nem fog menni. Miért? Mert a nagy társadalomkísérletezők nem ismerik Newton harmadik törvényét: hatás, ellenhatás. Két test kölcsönhatásakor mindkét test erővel hat a másikra, ezek az erők egyenlő nagyságúak és ellentétes irányúak. A két erőt erőnek és ellenerőnek nevezzük. Tehát amilyen erővel hatnak a fehér emberek ellen, olyan erővel érkezik az ellenhatás. A kérdés, hogy mi fehérek képesek leszünk-e a bölcs, okos, hatékony, de nem durva, és nem erőszakos ellenállásra.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Rövid válasz Fekete-Győr Andrásnak az Orbán Viktor évértékelőjére adott válasza kapcsán

Kövér László zseniális poénnal tette helyre a hisztériázó Hadházy Ákost – Videó